Vladimir Putin recunoaste ca admira “mintea deschisa” a SUA

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota septembrie 25, 2015 15:08

Vladimir Putin recunoaste ca admira “mintea deschisa” a SUA

Presedintele Rusiei Vladimir Putin a recunoscut, intr-o declaratie acordata CBS, ca admira Statele Unite, pentru “mintea deschisa care le permite sa descatuseze potentialul intern al poporului”. Interviul acordat lui Charlie Rose de la CBS vine inaintea discursului pe care il va sustine la Adunarea Generala a ONU de la New York.

Totodata, Vladimir Putin i-a indemnat pe americani sa nu-l considere un “tar” autocrat. Iintrebat de Charlie Rose daca este potrivit, in opinia sa, sa i se spuna tar – titlul monarhilor Rusiei de dinaintea revolutiei bolsevice.

Intalnirea Obama – Putin va avea loc la cererea Rusiei, sustine Casa Alba

“Nu, nu mi se potriveste. Nu este important cum mi se spune, indiferent ca este vorba despre simpatizanti, prieteni sau oponenti”, i-a raspuns Putin.

Intrebat ce admira cel mai mult la Statele Unite, Putin a raspuns ca-i place “creativitatea”. “Deschiderea lor – deschiderea si mintea deschisa -, pentru ca le permite sa descatuseze potentialul intern al poporului. Iar multumita acestui lucru, America a atins asemenea rezultate uimitoare in dezvoltarea tarii”, a spus liderul de la Kremlin.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.