VOCEA ROMANIEI, 1 DECEMBRIE 2015. ECHIPE VOCEA ROMANIEI. CE CONCURENTI MERG MAI DEPARTE
Viata bate filmul

VOCEA ROMANIEI, 1 DECEMBRIE 2015. ECHIPE VOCEA ROMANIEI. CE CONCURENTI MERG MAI DEPARTE

VOCEA ROMANIEI, 1 DECEMBRIE 2015. ECHIPE VOCEA ROMANIEI. CE CONCURENTI MERG IN SEMIFINA LA VOCEA ROMANIEI: Cu ce echipe vor merge Smiley, Marius Moga, Loredana si Tudor Chirila in urmatoarea etapa VOCEA ROMANIEI? Echipele s-au ales intr-un show de exceptie de Ziua Nationala, transmis in direct de Pro TV, dar care s-a intins pana dupa miezul noptii. A fost un show de exceptie la „Vocea Romaniei”, in urma caruia au mai ramas 8 concurenti. Acestia se vor duela intr-o semifinala care se va desfasura vineri, 4 decembrie 2015. Telespectatorii au avut parte in al doilea show LIVE de un spectacol desavarsit alaturi de cele mai bune voci, patru antrenori hotarati sa aduca marele trofeu in echipa lor si multa voie buna asigurata de gazda emisiunii, Pavel Bartos. Mai jos poti afla echipele de concurenti ramase in concurs.

CE CONCURENTI MERG EDITIA VIITOARE VOCEA ROMANIEI:

ECHIPA LOREDANA: Favoritul publicului – Mihai Rait Dragomir; Salvat de antrenor – Cristina Vasopol;
ECHIPA MOGA: Favoritul publicului – Tomi Weissbuch; Salvat de antrenor – Alex Florea;
ECHIPA SMILEY: Favoritul Publicului – Michel Kotcha; Salvat de antrenor – Nora Denes;
ECHIPA TUDOR CHIRILA: Favoritul Publicului – Tincuta Fernea; Salvat de antrenor – Cristina Balan.

VOCEA ROMANIEI, 4 DECEMBRIE 2015: VOCEA ROMANIEI LIVE. Ei sunt concurentii cei mai buni!

VOCEA ROMANIEI – 1 DECEMBRIE – LIVE UPDATE: Concurentii care merg mai departe din echipa Smiley sunt anuntati in aceste momente. Favoritul publicului a fost ales Michel Kotcha. Concurentul Vocea Romaniei salvat de antrenor este Nora Denes.

VOCEA ROMANIEI – 1 DECEMBRIE – LIVE UPDATE: Urmeaza echipa Smiley. Echipa Smiley ii va aduce pe scena VOCEA ROMANIEI in editia speciala de 1 decembrie pe Diana Hetea, Diana Cazan, Michel Kotcha si Nora Denes. Michel Kotcha a cantat primul, iar vocea sa i-a impresionat pe toti antrenorii show-ului. „Ai cantat extrem de precis, imi place cum ataci notele, transmiti emotie, ai nativ se pare multe dintre toate acest ecalitati. Sunt convinsa ca ai studiat mai multa inginerie decat canto. Dar ai darul de la Dumnezeu. Voce de la Dumnezeu”, a spus Loredana. Pe scena au urmat Nora Denes si Diana Cazan. Diana Hetea este ultima concurenta care a urcat pe scena Vocea Romaniei.

DETALII: MICHEL KOTCHA, VOCEA ROMANIEI 1 DECEMBRIE 2015. Vocea lui a starnit ropote de aplauze

DIANA CAZAN, VOCEA ROMANIEI 1 DECEMBRIE 2015. Vocea de o sensibilitate aparte

DIANA HETEA, VOCEA ROMANIEI. De 1 DECEMBRIE, vocea Dianei a fost la inaltime!

VOCEA ROMANIEI – 1 DECEMBRIE – LIVE UPDATE: Favoritul publicului este Tincuta Fernea. Ea este concurenta care merge mai departe in echipa lui Tudor Chirila. Totodata, alegerea lui Tudor este… Cristina Balan. „Decizia publicului a fost surprinzatoare, dar nu poate fi comentata. Sa dea Dumnezeu ca publicul sa o iubeasca pe Tincuta cum o iubeste si in aceasta seara. Imi pare rau pentru doi dintre voi, dar decizia mea este Cristina Balan„, a spus Tudor. Daniel Balan si Claudia Andas au fost eliminati de la Vocea Romaniei.

Tincuta Fernea, o voce de aur la VOCEA ROMANIEI. In editia din 1 decembrie 2015, Tincuta a cantat divin

VOCEA ROMANIEI, 1 DECEMBRIE 2015. ECHIPE VOCEA ROMANIEI. CE CONCURENTI MERG MAI DEPARTE: Antrenorii si-au pregatit zi de zi concurentii si impreuna au ales piese potrivite fiecarui timbru, pentru a le oferi celor de acasa experiente muzicale unice.

Iata care sunt concurentii VOCEA ROMANIEI care merg mai departe:

Stire in curs de actualizare.

ECHIPA SMILEY 

Favoritul Publicului – Michel Kotcha

Salvat de antrenor – Nora Denes

Diana Cazan si Diana Hetea au plecat acasa.

ECHIPA TUDOR CHIRILA

Favoritul Publicului – Tincuta Fernea

Salvat de antrenor – Cristina Balan

Daniel Balan si Claudia Andas pleaca acasa.

CLAUDIA ANDAS, VOCEA ROMANIEI – 1 DECEMBRIE 2015. M-ai trimis departe intr-o calatorie a lui Tudor Chirila

ECHIPA LOREDANA

Favoritul publicului – Mihai Rait Dragomir

Salvat de antrenor – Cristina Vasopol

Bogdan Vladau si Iulian Selea au plecat acasa.

ECHIPA MOGA

Favoritul publicului – Tomi Weissbuch

Salvat de antrenor – Alex Florea

Andrei Vitan si Cristina Stroe au plecat acasa.

Pentru experienta completa Vocea Romaniei, descarcati aplicatia PRO TV, gratuit, din App Store si Google Play. Utilizatorii le vor putea da calificative concurentilor pe intreaga durata a show-ului, iar rezultatele vor fi afisate in timp real pe ecran. Acestia vor acumula astfel puncte in aplicatie pentru a castiga marele premiu, un super smartphone.

Incepand cu editiile live Vocea Romaniei, o parte dintre tweet-urile postate pe #vocearomaniei se vor vedea si la televizor, asa ca distractia va fi cu atat mai mare, atat online, cat si on-air. Insa surprizele pentru utilizatorii Twitter care posteaza pe #vocearomaniei nu se opresc aici: PRO TV lanseaza concursul Fii VIP la Vocea Romaniei, in urma caruia patru fani norocosi vor fi invitati la finala show-ului si vor avea parte de o experienta VIP!

Editiile Vocea Romaniei pot fi revazute oricand pe voyo.ro.

Articole asemănătoare

MATRIMONIALE 8 IULIE 2015. Mirela, o posibila iubita cu bune si cu rele

Delia Ion

DRAGOSTE SI URA EPISODUL 70 REZUMAT, 27 IUNIE 2018

Ioana Badulescu

Mirela Boureanu Vaida revine astazi si maine la Antena 1. Cea mai indragita prezentatoare tv din Romania le ofera o surpriza fanilor

Lucy Ionesco