Viata bate filmul

VOCEA ROMANIEI, 11 NOIEMBRIE 2016. LIVE ONLINE. Ultima editie de confruntari! Doar vocea conteaza pentru etapa urmatoare!

VOCEA ROMANIEI, 11 NOIEMBRIE 2016. LIVE ONLINE. Ultima editie de confruntari Vocea Romaniei este vineri, 11 noiembrie, la Pro TV. Doar vocea conteaza pentru etapa urmatoare, astfel ca doar cei mai buni concurenti dintre cei buni vor merge in etapa urmatoare a competitiei Vocea Romaniei, care incepe la ora 20:30. Vinerea aceasta, concurentii de la Vocea Romaniei vor duce batalii epice in cea de-a treia runda de confruntari, ultimele sapte cupluri de duelisti urmand a intra in ring si a lupta pentru un loc in etapa urmatoare a competitiei. 

VOCEA ROMANIEI, 11 NOIEMBRIE 2016. LIVE ONLINE. In editia de saptamana trecuta, concurentii au luptat cu toate armele vocale in runda de confruntari de la Vocea Romaniei. Au fost duete de exceptie, concurenti hotarati sa mearga mai departe, reactii spumoase ale celor patru antrenori si foarte multe momente care au starnit hohote de ras si aplauze din partea publicului. Astazi, in ultima runda de confruntari la Vocea Romaniei, avem parte de o premiera.

VOCEA ROMANIEI, 11 NOIEMBRIE 2016. LIVE ONLINE. Saptamana aceasta, vineri, de la 20:30, concurentii intra in ringul de la vocea romaniei pentru ultima editie a duelurilor! Romanii vor avea parte de voci diferite, dar care se completeaza perfect si formeaza duete memorabile, de momente pline de energie, momente emotionante, o prezenta extrem de seducatoare, foarte multe surprize si un show memorabil.

Vor fi confruntari legendare, care vor starni „tornade muzicale si furtuni emotionale”, asa cum ii place sa spuna lui Pavel Bartos. Ultimele sapte cupluri de duelisti vor intra in ring si vor lupta pentru un loc in etapa urmatoare a competitiei. Randurile se strang, iar antrenorii ii vor alege pe cei mai buni, pentru a-i duce cat mai departe catre marele trofeu si premiul in valoare de 100.000 de euro.

VOCEA ROMANIEI, EDITIA DE SAPTAMANA TRECUTA. Noi eliminari in a treia runda de confruntari Vocea Romaniei

VOCEA ROMANIEI, 11 NOIEMBRIE 2016. LIVE ONLINE.  Loredana le va face vineri o surpriza lui Tudor, Smiley si Moga si le va aduce vinete gatite de ea, insa gandurile lor vor zbura cu rapiditate catre alte delicatese culinare cum ar fi ceapa, branza, rosiile sau placintele. Fiecare dintre ei va face cate o remarca si ii vor da chiar si sfaturi pretioase lui Lori despre cum se coace o vanata. ”Vanata buna se arde direct pe flacara, sa ne intelegem.”, va spune Tudor.

VOCEA ROMANIEI, 11 NOIEMBRIE 2016. LIVE ONLINE. La finalul momentelor prezentate pe scena, antrenorii vor face fel de fel de scenarii, pe marginea carora se vor aprinde discutii savuroase. Concurentii din ultima runda de confruntari vor canta vineri melodii precum Red, Maybe I’m amazed sau Can’t remember to forget you, iar o concurenta il va face pe Smiley sa spuna: ”Ea arata spectaculos, dar vocea nu e spectaculoasa… Iar aici vorbim despre voce!”. Tot vineri, vom vedea ce ii va determina pe antrenori sa faca urmatoarele afirmatii: ”Tu joci ca la biliard: dai intr-o bila ca sa cada alta…”, ”Aveti fete de film de comedie.”, ”Te las sa te zbati in balta indeciziei.” sau ”Ea are un cuisor cu mine… mic, mic, mic…”.

Un concurent va avea parte de o surpriza de proportii vinerea aceasta, cand va avea loc o premiera la Vocea Romaniei. O decizie ii va schimba complet parcursul in competitie concurentului, iar in ultima runda de confruntari vom vedea care va fi reactia acestuia si ce discutii va genera dupa.

Romanii vor avea parte vineri, de la 20:30, de voci diferite, dar care se completeaza perfect si formeaza duete memorabile, de momente pline de energie, momente emotionante, o prezenta extrem de seducatoare, foarte multe surprize si un show memorabil.

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Articole asemănătoare

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2015. SUBIECTE MATEMATICA. REZULTATE PE 11 IUNIE 2015

Lucy Ionesco

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 18 AUGUST 2016. Mirela Boureanu Vaida ar putea naste din clipa in clipa

Bogdan

GUNES, EP 20 REZUMAT 12 SEPTEMBRIE 2016. Gunes si Rana, rivalitate deschisa

Delia Ion