VOCEA ROMANIEI, 18 DECEMBRIE 2015. CASTIGATOR FINALA VOCEA ROMANIEI 2015
Viata bate filmul

VOCEA ROMANIEI, 18 DECEMBRIE 2015. CASTIGATOR FINALA VOCEA ROMANIEI 2015

VOCEA ROMANIEI, 18 DECEMBRIE 2015. CASTIGATOR FINALA VOCEA ROMANIEI 2015. Marea FINALA VOCEA ROMANIEI 2015 este vineri, de la 20:30, pe Pro TV! Patru concurenti se vor duela in voci LIVE si in scurt timp vom afla cine este marele castigator de la VOCEA ROMANIEI 2015! 

VOCEA ROMANIEI, 18 DECEMBRIE 2015. CASTIGATOR FINALA VOCEA ROMANIEI 2015. Vocea celor patru finalisti ai concursului de la Pro TV va rasuna mai tare ca niciodata in Marea FINALA VOCEA ROMANIEI. Vineri, de la 20:30, NUMAI la Pro TV. Telespectatorii isi pot vota favoritii VOCEA ROMANIEI in finala de vineri seara, prin SMS sau apel la numarul 1200.

VOCEA ROMANIEI, 18 DECEMBRIE 2015. CASTIGATOR FINALA VOCEA ROMANIEI 2015. Cei patru concurenti au repetat neincetat pentru ca momentul lor din FINALA VOCEA ROMANIEI 2015 sa fie unul memorabil si sa-i convinga pe cei de acasa sa-i voteze. Muzica ii face sufletul sa zambeasca – asa spune Michel despre bucuria enorma pe care o simte cand urca pe scena. E fericit ca a reusit sa transmita aceasta bucurie si celor de acasa, care l-au votat si l-au ajutat sa se apropie de marele premiu.

VOCEA ROMANIEI, 18 DECEMBRIE 2015. CASTIGATOR FINALA VOCEA ROMANIEI 2015. Michel Kotcha: „N-ar fi rau sa castig. Ar fi pentru mine un semn de integrare, ca m-au acceptat romanii pentru ce sunt.”

Smiley, antrenorul lui Michel, i-a calauzit si pasii lui Tobi Ibitoye, un tanar talentat caruia ii lipsea insa, increderea in sine. In timp, a reusit sa-i cucereasca si pe cei de acasa, iar acum se bazeaza pe votul lor si in finala.

VOCEA ROMANIEI, 18 DECEMBRIE 2015. CASTIGATOR FINALA VOCEA ROMANIEI 2015. Tobi Ibitoye: „Traiesc o alta viata, o viata cu mai multe pasiune. Parca n-am trait pana acum. Am reusit sa ma dezvolt, sa dezvolt caracterul meu de artist.”

VOCEA ROMANIEI, 18 DECEMBRIE 2015. CASTIGATOR FINALA VOCEA ROMANIEI 2015. Marius Moga a fost singurul care s-a intors la Tomi Weissbuch in etapa auditiilor pe nevazute. A crezut in el, iar Tomi promite ca vineri seara va avea cea mai buna prestatie a lui.

VOCEA ROMANIEI, 18 DECEMBRIE 2015. CASTIGATOR FINALA VOCEA ROMANIEI 2015. Tomi Weissbuc: „Evolutia mea in acest concurs a fost una surprinzatoare si pentru mine pentru ca nu stiam ca pot sa fac atatea lucruri, cate am facut in acest concurs.”

VOCEA ROMANIEI, 18 DECEMBRIE 2015. CASTIGATOR FINALA VOCEA ROMANIEI 2015. Sub indrumarea lui Tudor Chirila, Cristina Balan a creat momente unice la Vocea Romaniei. A adus energie, pasiune, dar si emotie pe scena.

Cristina Balan: „Am realizat un lucru important pentru mine: sa cant niste piese cu adevarat valoroase. ASta mi se pare mie castigul meu cel mai mare.”

VOCEA ROMANIEI, 18 DECEMBRIE 2015. CASTIGATOR FINALA VOCEA ROMANIEI 2015. Tiberiu Albu, castigatorul celui de-al patrulea sezon Vocea Romaniei, va veni in aceasta seara sa-i sustina pe concurenti. Si va urca din nou pe scena, de data aceasta alaturi de colegii lui din trupa Fameless.

Tiberiu Albu, castigatorul celui de-al patrulea sezon „Vocea Romaniei”: „E un sentiment dubios. parca-mi vine sa zic: Votati, Tiberiu Albu. Mi-am dorit mult sa cant din nou aici.”

Telespectatorii isi pot vota favoritii in finala de vineri seara, prin SMS sau apel la numarul 1200.

Stiri pe aceeasi tema

BRAVO AI STIL 16 MARTIE 2017. Evolutia Silviei a fost un nou motiv de cearta intre Denisa si Marisa

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Roxana a decis ca plece din casa MPFM4 fara voia stafului

Delia Ion

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 43 REZUMAT, 9 DECEMBRIE 2016. Kahraman si Elif redevin sot si sotie insa apar noi probleme in familia Yorukhan

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult