22.2 C
România
26 septembrie 2021
VOCEA ROMANIEI, 18 NOIEMBRIE 2016. LIVE VIDEO. Un concurent din trei trece de knockout. Eliminari masive la Vocea Romaniei
Viata bate filmul

VOCEA ROMANIEI, 18 NOIEMBRIE 2016. Concurentii care intra la Vocea Romaniei LIVE. Au fost eliminari in masa!

VOCEA ROMANIEI, 18 NOIEMBRIE 2016. Antrenorii au ales primii sase concurenti care intra in etapa show-urilor live la Vocea Romaniei! Knockout-urile continua vinerea viitoare, de la 20:30, numai la Pro TV. Antrenorii au ales vineri primii sase concurenti care merg in etapa live-urilor, iar romanii au avut parte de o editie extraordinara Vocea Romaniei, in care distractia s-a imbinat perfect cu emotia, tensiunea si suspansul.

VOCEA ROMANIEI, 18 NOIEMBRIE 2016. Vinerea viitoare, de la 20:30, knockout-urile Vocea Romaniei continua, iar antrenorii vor decide care sunt concurentii care le vor completa echipele pentru etapa show-urilor live. Va fi o editie incredibila, plina de reactii spectaculoase si decizii surprinzatoare.

VOCEA ROMANIEI, 18 NOIEMBRIE 2016. Vineri, concurentii si antrenorii de la Vocea Romaniei au inceput cea mai dura faza a competitiei: knockout-urile. Daca pana acum Tudor, Loredana, Smiley si Moga au avut posibilitatea de a salva cele mai bune voci, de data aceasta au fost nevoiti sa renunte la ele si sa ia decizii extrem de grele. Seara a fost plina de tensiune, suspans, emotii si o lupta incredibila pentru un loc in etapa live-urilor, iar detaliile au fost cele care au facut diferenta.

Prima runda de knockout-uri de la Vocea Romaniei a inregistrat 9.2 puncte de rating si 24.2% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, fata de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 6.4 puncte de rating si 16.8% share. La nivel national, in minutul de maxima audienta de la 21:51, cea mai buna competitie a vocilor a adus in fata televizoarelor aproape 1.8 milioane de romani.

VOCEA ROMANIEI, 18 NOIEMBRIE 2016. Voci extraordinare, lupta apriga si alegeri inspirate

Prima runda a knockout-urilor de la Vocea Romaniei le-a adus telespectatorilor o seara extraordinara, in care concurentii au dat totul pentru a reusi sa impresioneze si sa ajunga cu un pas mai aproape de marele trofeu si premiul in valoare de 100.000 de euro. S-a dus o lupta incredibila, iar antrenorii au nominalizat cate trei concurenti care au urcat impreuna pe scena, au cantat cate o melodie, iar la final numai unul a fost ales sa mearga mai departe. Tensiunea a fost la cote maxime, insa Pavel Bartos a destins atmosfera si i-a ajutat pe concurenti sa treaca peste emotii.

VOCEA ROMANIEI, 18 NOIEMBRIE 2016. Trei reprezentanti ai echipei Smiley au urcat vineri primii pe scena. Concurentii au asteptat cu sufletul la gura, iar antrenorul i-a ales pe Maria Avramescu, Ion Barbu si Ramona Nerra. Maria a interpretat fara greseala melodia Changing, Ion si-a demonstrat inca o data calitatile vocale interpretand piesa Boschetar, iar Ramona i-a cucerit pe toti cu melodia I have nothing. Concurentii au adus momente memorabile la Vocea Romaniei, insa Smiley a trebuit sa renunte la doi dintre ei si a spus la final: „E o etapa care nu-mi place deloc, pentru ca era greu oricum sa alegem dintre doi foarte buni, acum sa aleg din trei foarte buni este extrem de greu. In echipa Smiley calatoria continua si dupa Vocea Romaniei. Asa cum stiu eu, prietenii nu se despart niciodata. Voi merge mai departe cu Ramona.”. Cu Ramona Nerra ne revedem in etapa live-urilor.

VOCEA ROMANIEI, 18 NOIEMBRIE 2016. Tudor i-a nominalizat pentru prima lupta a serii din echipa sa pe Robert Botezan, Vlad Constantin si Francesca Ilie. Cei trei au avut emotii foarte mari, dar au urcat pe scena hotarati sa ramana in competitie. Robert a incercat sa convinga cu o interpretare inedita a piesei With or without you, Vlad i-a uimit inca o data pe toti cu timbrul sau special si a cantat melodia Hamburg song, iar Francesca a interpretat in forta si cu siguranta piesa That’s life. Concurentii s-au ridicat la nivelul asteptarilor, au fost felicitati, iar Tudor a decis: „Eu m-am chinuit sa fie bine si este foarte complicat acum. O sa merg mai departe cu Robert.”. Robert Botezan continua competitia.

VOCEA ROMANIEI, 18 NOIEMBRIE 2016. Loredana s-a gandit mult pe cine sa aleaga pentru primul knockout al echipei sale si i-a chemat pe scena pe Stefan Roscovan, Adelina Borsan si Florin Popa. Stefan a cantat melodia Bad girls si a ridicat sala in picioare, Adelina Borsan a interpretat formidabil o piesa dificila, What’s love got to do, iar Florin Popa si-a folosit toate cunostintele muzicale si a cantat fara greseala melodia A team, reusind sa atinga note spectaculoase. Antrenorii au comentat alegerile pieselor si le-au dat sfaturi concurentilor, iar Loredana a fost nevoita sa ia o decizie si a spus: „Va multumesc pentru remarci si, in primul rand, vreau sa va multumesc voua. In aceasta seara aleg sa merg mai departe cu Stefan Roscovan.”. Cu Stefan Roscovan ne revedem in live-uri.

VOCEA ROMANIEI, 18 NOIEMBRIE 2016. Lui Marius Moga i-a fost greu sa nominalizeze trei voci senzationale din echipa lui, insa a decis si i-a trimis in lupta pe Ana Maria Rosu, Cezar Panaitescu si Ionut Trif. Cei trei concurenti au fost increzatori in calitatile lor vocale, au pregatit melodii speciale si au urcat pe scena plini de speranta si dorinta sa mearga mai departe. Ana Maria a interpretat in forta piesa Chain of fools, Cezar Panaitescu nu a renuntat la stilul sau si a cantat piesa Viva la vida, iar Ionut Trif a cantat plin de energie si nerv melodia Wicked game. Antrenorii si-au spus parerile, dar decizia i-a apartinut lui Moga, care a ales in final: „Ma bucur ca v-ati descurcat bine toti trei. E mai greu decat la dueluri, sa aleg dintre trei voci, nu doar doua. E greu sa alegi pe cineva si sa simti ca-si doreste sa ajute echipa noastra sa dea o finala buna sau un castigator. O sa merg mai departe cu Ionut.”. Ionut Trif continua lupta la Vocea Romaniei.

VOCEA ROMANIEI, 18 NOIEMBRIE 2016. Smiley i-a adus pe scena pentru cel de-al doilea knockout al serii din echipa lui pe Alexandru Musat, Barbara Isasi si Miruna Ionescu. Concurentii s-au pregatit intens si au demonstrat ca isi doresc sa mearga mai departe. Alex a cantat magistral melodia I wish si demonstrat inca o data ca este un artist complet, Barbara transmis foarte multa sensibilitate si pasiune cand a interpretat melodia Solamente tu, iar Miruna a cantat piesa Skyfall si a facut scena sa vibreze. Cei trei au fost foarte diferiti, iar decizia lui Smiley a fost una foarte grea si le-a spus: „Imi place foarte mult ce ati facut pe scena. Ati avut dinamism, emotie si dramatism. Voi merge mai departe catre Vocea Romaniei cu Alex.”. Alexandru Musat a reusit sa impresioneze si ajunge in etapa live-urilor.

VOCEA ROMANIEI, 18 NOIEMBRIE 2016. Ultima lupta a serii a fost asigurata de echipa Loredana, care i-a ales pe Georgiana Agarici, Eduard Santha si Andreea Ioncea sa urce pe scena. Concurentii au fost in permanenta incurajati de Lori si au demonstrat ca au calitati vocale de exceptie. Georgiana a cantat piesa Love on the brain si a imbinat perfect senzualitatea cu forta, Eduard Santha a interpretat melodia Just a gigolo si a creat un moment plin de energie si vibratie, iar Andreea a cantat piesa In the name of love si i-a impresionat pe toti cu timbrul ei vocal cameleonic. Antrenorii au apreciat evolutia celor trei, au facut previziuni si pariuri, iar Loredana a decis: „Ati fost fantastici, ati cantat foarte bine, ati aratat foarte bine, incat pentru mine este o decizie foarte grea si voi stiti lucrul asta. Voi merge mai departe cu Andreea Ioncea.”. Andreea Ioncea continua lupta la Vocea Romaniei.

Antrenorii au ales vineri primii sase concurenti care merg in etapa live-urilor, iar romanii au avut parte de o editie extraordinara Vocea Romaniei, in care distractia s-a imbinat perfect cu emotia, tensiunea si suspansul.

Vinerea viitoare, de la 20:30, knockout-urile continua, iar antrenorii vor decide care sunt concurentii care le vor completa echipele pentru etapa show-urilor live. Va fi o editie incredibila, plina de reactii spectaculoase si decizii surprinzatoare.

STIRE INITIALA – S-au terminat confruntarile la Vocea Romaniei, insa emotiile adevarate abia acum incep pentru concurenti. Nici antrenorii nu vor fi mai feriti, pentru ca ei vor trebui sa aleaga un concurent din 3. In premiera la Vocea Romaniei de vineri, 18 noiembrie 2016, vom vedea etapa knockout-urile. Fiecare antrenor are in echipa noua voci, iar fiecare concurent va pregati cate o piesa, dar va urca in ring, pe rand, alaturi de alti doi colegi, pe care nu ii va cunoaste dinainte. Antrenorii vor alege doar un concurent din trei sa mearga mai departe la Vocea Romaniei.

VOCEA ROMANIEI, 18 NOIEMBRIE 2016. LIVE ONLINE. Se anunta, asadar, eliminari masive, vineri seara, la Vocea Romaniei, conform noului format al emisiunii din acest sezon. In premiera la Vocea Romaniei, vineri 18 noiembrie incep knockout-urile! De la 20:30, numai la Pro TV.

VOCEA ROMANIEI, 18 NOIEMBRIE 2016. LIVE ONLINE ORA 21.15:  Tudor Chirila a fost in fata unei alegeri dificile. Prestatiile muzicale a trei concurenti au depasit orice asteptare. La Vocea Romaniei 2016 – Knockout 1: Robert Botezan vs. Vlad Constantin vs. Francesca Ilie. Tudor l-a ales pe Robert.

VOCEA ROMANIEI, 18 NOIEMBRIE 2016. LIVE ONLINE ORA 20.45: Smiley a fost mai emotionat ca niciodata! Au fost 3 concurenti talentati, 3 voci puternice si 3 reprezentatii de nota 10. La Vocea Romaniei 2016 – Knockout 1: Maria Avramescu vs. Ion Barbu vs. Ramona Nerra. Smiley a ales, Ramona a falsat cel mai putin dintre cei trei concurenti.

Daca saptamana trecuta am asistat la ultima runda de confruntari, in cadrul carora antrenorii au ales cele mai bune voci cu care vor intra in etapa knockout-urilor, saptamana aceasta misiunea devine mult mai grea pentru concurenti si antrenori. In premiera la Vocea Romaniei, vineri 18 noiembrie incep knockout-urile! De la 20:30, numai la Pro TV.

VOCEA ROMANIEI, 18 NOIEMBRIE 2016. LIVE ONLINE. Noua etapa a knockout-urilor VOCEA ROMANIEI va aduce, dincolo de emotii si dorinta de a ajunge mai aproape de marele trofeu, o lupta incredibila si decizii surprinzatoare. La finalul rundei de knockout-uri cele patru echipe vor ramane doar cu cate trei membri, care vor intra in editiile LIVE.

VOCEA ROMANIEI, 18 NOIEMBRIE 2016. LIVE ONLINE. Astazi, Vocea Romaniei vine cu o noutate in formatul emisiunii, etapa knockout-urilor! Aceasta noua etapa le va face antrenorilor misiunea mult mai grea, iar concurentii vor avea emotii triple, pentru ca vor fi pe scena show-ului in care doar vocea conteaza alaturi de alti doi colegi de echipa! Pavel Bartos, simpaticul prezentator Vocea Romaniei, va fi balanta care va pastra echilibrate dozele de emotie, tensiune si intriga.

Afla cele mai noi stiri de la Vocea Romaniei

VOCEA ROMANIEI – Ultima editie de confruntari! Doar vocea conteaza pentru etapa urmatoare!

VOCEA ROMANIEI, 18 NOIEMBRIE 2016. LIVE ONLINE. In etapa knockout-urilor, fiecare antrenor intra cu cate noua concurenti. Fiecare dintre acestia va pregati cate o piesa, dar va urca in ring, pe rand, alaturi de alti doi colegi. Cei trei concurenti afla chiar inainte de a urca pe scena, de la antrenorul lor, care sunt colegii impotriva carora poarta batalia muzicala. Tensiunea va atinge cote maxime, iar fiecare antrenor va avea dificila misiune de a alege un singur concurent dintre cei trei. Aceasta etapa va aduce, dincolo de emotii si dorinta de a ajunge mai aproape de marele trofeu, o lupta incredibila si decizii surprinzatoare. La finalul rundei de knockout-uri cele patru echipe vor ramane doar cu cate trei membri, care vor intra in editiile LIVE.

In editia Vocea Romaniei de vineri seara, antrenorii vor simti pe pielea lor, pentru prima data de la prima editie a show-ului in Romania, emotii care ii vor face sa spuna replici precum “Acum doar detaliile fac diferenta”, “E o etapa care nu imi place, era oricum greu sa alegi la dueluri intre doua voci, acum trebuie sa alegem dintre trei foarte buni!”, “In aceasta etapa, e o decizie exclusiv a antrenorului” sau “Daca ai fi acum la supermarket, ce produse ai alege de pe aceasta scena?”.

Vinerea aceasta, de la 20:30, numai la Pro TV, vor urca pe scena Vocea Romaniei, trei cate trei, voci incredibile, care vor face tot posibilul pentru a demonstra ca merita sa ajunga in show-urile LIVE si sa fie cu un pas mai aproape de premiul Vocea Romaniei.

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2017: Ce urmeaza dupa Gala MPFM din 4 Martie? Dezvaluiri despre viitorul emisiunii

Cristiana Petrariu Bota

MIREASA PENTRU FIUL MEU 31 MARTIE 2015. Cristian este votat de fanii celorlalti concurenti sa nu reintre in casa

Delia Ion

FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 78 REZUMAT, 9 IANUARIE 2017. Cihan afla ca Hazal l-a injunghiat pe Ozgur, Deniz impusca accidental un om

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult