10.6 C
România
28 septembrie 2021
VOCEA ROMANIEI 2016. Ion Barbu, Mihai Olteanu, Florin Popa sau Iuliana Dobre au impresionat! Pe 14 octombrie, ultimele auditii Vocea Romaniei!
Life

VOCEA ROMANIEI 2016. Ion Barbu, Mihai Olteanu, Florin Popa sau Iuliana Dobre au impresionat! Pe 14 octombrie, ultimele auditii Vocea Romaniei!

VOCEA ROMANIEI OCTOMBRIE 2016. Aseara a fost o noua editie a show-ului Vocea Romaniei, noi concurenti completand echipele antrenorilor Smiley, Moga, Loredana si Chirila. Iuliana Dobre, Mihai Olteanu, Ion Barbu, Izabella Jakab, Florin Popa sau Ana Maria Rosu sunt concurentii care au reusit sa impresioneze juriul de la Vocea Romaniei si sa intre in echipele celor patru antrenori. Smiley, Moga, Loredana si Chirila vor avea pe 14 octombrie ultima runda de auditii, pentru au mai rămas doar opt locuri în echipele lor.

La finalul celei de-a șasea ediții Vocea României, echipa Tudor are 13 concurenți, echipele Loredana și Smiley câte 12 concurenți, iar echipa Moga 11 concurenți. Săptămâna viitoare, vineri, de la 20:30, ultima rundă de audiții pe nevăzute va aduce foarte multă emoție, distracție, un show de neuitat și concurenți cu voci formidabile, care vor lupta pentru ultimele locuri din cele patru echipe.

VOCEA ROMANIEI OCTOMBRIE 2016. A șasea rundă de audiții pe nevăzute de la Vocea României le-a adus vineri telespectatorilor un show magnific și lupta celor patru antrenori pentru cele mai bune voci ale acestui sezon. Concurenții au fost fie hotărâți și încrezători în talentul lor, fie plini de emoții, însă toți au avut același scop: să meargă mai departe în competiție, spre marele trofeu.

VOCEA ROMANIEI DE VINERI 7 OCTOMBRIE 2016. LIVE. Concurentii care completeaza echipele antrenorilor

Cea de-a șasea ediție a noului sezon Vocea României a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 13.4 puncte de rating și 32% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obținut 8.8 puncte de rating și 21.2% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.7 milioane de telespectatori au urmărit competiția în care doar vocea contează, iar în minutul de maximă audiență de la 22:19, cea mai bună competiție a vocilor a adus în fața televizoarelor aproape 2.3 milioane de români.

VOCEA ROMANIEI OCTOMBRIE 2016. Distracție, energie, emoție și concurenți cu voci formidabile

Audițiile pe nevăzute se apropie de final, în cele patru echipe mai sunt foarte puține locuri, iar Tudor, Loredana, Smiley și Moga devin din ce în ce mai exigenți și își doresc să meargă în etapa următoare a competiției cu voci extraordinare. Tensiunea a fost mare în cea de-a șasea ediție Vocea României și numai opt concurenți au reușit să impresioneze și să întoarcă cel puțin un scaun. Lupta pentru ei a fost intensă, iar deciziile acestora au fost surprinzătoare, însă la final toți s-au declarat încântați de alegerile făcute. Ca de obicei, Pavel Bartoș a întreținut atmosfera în culise, dar a participat și la bătălia dintre antrenori.

X FACTOR 7 OCTOMBRIE 2016. LIVE. Cum a fost editia de vineri

VOCEA ROMANIEI OCTOMBRIE 2016. Seara a început în forță, cu Iuliana Dobre, care a interpretat melodia Show must go on. Chiar dacă are probleme de sănătate, concurenta a cântat incredibil și a reușit să-i convingă pe Tudor și Smiley că merită un loc în cea mai tare competiție a vocilor. Cei doi antrenori au fost cuceriți de timbrul ei vocal, dar și de apariție. ‘Ai dat-o bine. E o surpriză. Dintr-o ființă așa firavă iese o voce așa puternică. Te-ai descurcat foarte bine.’, i-a spus Tudor, iar Iuliana a ales să meargă în echipa antrenorului.

Mihai Olteanu a continuat seria concurenților cu voci de excepție. Concurentul a venit la audițiile pe nevăzute pentru a o face pe mama lui mândră de el și a cântat piesa Let her go. Timbrul său vocal deosebit, plin de sensibilitate, l-a convins pe Smiley să se întoarcă. Bucuros de alegerea făcută, antrenorul i-a spus: ‘Am fost foarte atent. Tu ai timbrul foarte mișto și ai dat exact cât trebuia să dai pe piesa asta. Nu te-ai dus mai mult decât trebuia. Bine ai venit în echipa mea!’.

ROSE MARIE, VOCEA ROMANIEI 2016. Vocea de aur din Filipine la care s-au intors toti antrenorii

Spectacolul a continuat cu Ion Barbu. Concurentul a cucerit-o pe Andra cu vocea sa formidabilă în sezonul cinci Românii au talent, iar acum a venit la Vocea României pentru a-i impresiona pe cei patru antrenori. Ion a cântat din spatele cortinei melodia Say something, iar Tudor, Loredana, Smiley și Moga au încercat să-și dea seama dacă este o voce de băiat sau de fată.

Concurentul a reușit să întoarcă toate scaunele, dar lupta nu a durat foarte mult. ‘Ion, noi ne știm de la Românii au talent. Mi-aș dori foarte tare să te am în echipă, să lucrăm așa cum se cuvine.’, i-a spus Smiley, în echipa căruia a mers Ion, deoarece este antrenorul pe care îl simte cel mai aproape.

VOCEA ROMANIEI OCTOMBRIE 2016. Izabellei Jakab îi era teamă să cânte în fața publicului, dar și-a făcut curaj și a venit la audițiile pe nevăzute. Cu toate că a avut emoții, concurenta a interpretat piesa Billionaire și l-a impresionat pe Tudor cu vocea ei puternică. Antrenorul s-a întors pentru a o lua în echipa lui și i-a spus: ‘Contrastele pe care tu le-ai abordat sau pe care le-ai adâncit mi s-au părut foarte interesante. Dincolo de timbru, bine ai venit în echipa mea!’.

Georgiana Agarici e dependentă de adrenalină și pasionată de sporturi extreme. A venit la Vocea României pentru că și-a dorit să fie auzită și să transmită emoție, a cântat melodia Soon we’ll be found și, chiar dacă a reușit să întoarcă doar scaunul Loredanei și al lui Moga, a declanșat o luptă incredibilă între toți cei patru antrenori. ‘Mi-a plăcut cum ai dezvoltat cântecul, ai început foarte sensibil. Mi-a plăcut cum ai atacat notele și am simțit că transmiți emoție, că simți ceea ce cânți.’, i-a spus Loredana, în echipa căreia a ales să meargă Georgiana.

Sportul a ajutat-o pe Miruna Vizeteu să se mențină în formă și să devină mai competitivă, iar muzica a ajutat-o să câștige încredere în ea. În runda a șasea a audițiilor pe nevăzute a interpretat piesa Elastic heart și a demonstrat că are calități vocale incredibile. Loredana a fost impresionată de vocea caldă a Mirunei, s-a întors pentru ea și a spus: ‘Bravo, ai cântat ca un îngeraș, foarte frumos! Ai cântat o piesă foarte dificilă și ai reușit să-i dai tandrețe și inocență, specifice anilor tăi. Am simțit că ești un suflet foarte tânăr și asta a dat ceva fresh acestui cântec. I-ai dat personalitatea ta. Bine ai venit în echipa mea!’.

VOCEA ROMANIEI OCTOMBRIE 2016. Muzica a apărut devreme în viața lui Florin Popa, concurentul a încercat mai multe proiecte în domeniu, însă abia acum și-a făcut curaj să participe la Vocea României. Vineri seara a cântat piesa Love yourself, iar Smiley, Tudor și Moga s-au întors și au început lupta. ‘Îmi place că ai sensibilitate, dar mi-aș dori să cred că ai și o parte mai puternică în care cânți. Mă gândesc că pe alte piese ai și o voce mai puternică.’, i-a spus Moga, în echipa căruia Florin a decis să meargă.

Ana Maria Roșu s-a înscris la Vocea României pentru a vedea cum este călătoria în această competiție și pentru a-i cuceri pe antrenori cu vocea ei. A cântat melodia Who’s loving you, a reușit să transmită foarte multă energie și să întorcă toate cele patru scaune, iar Tudor, Loredana, Smiley și Moga au dus o bătălie intensă pentru ea. ‘Mi-ar plăcea foarte tare să lucrez cu tine, pentru că te văd un viitor star. Dacă reușești să câștigi și Vocea României la mine în echipă, aș fi și mai bucuros. Dar, perspectiva mea e un pic mai lungă.’, i-a spus Moga, în echipa căruia a mers Ana Maria.

La finalul celei de-a șasea ediții Vocea României, echipa Tudor are 13 concurenți, echipele Loredana și Smiley câte 12 concurenți, iar echipa Moga 11 concurenți.

VOCEA ROMANIEI OCTOMBRIE 2016. Săptămâna viitoare, vineri, de la 20:30, ultima rundă de audiții pe nevăzute va aduce foarte multă emoție, distracție, un show de neuitat și concurenți cu voci formidabile, care vor lupta pentru ultimele locuri din cele patru echipe.

Cele mai importante momente din timpul emisiunii pot fi vizionate pe site-ul oficial al show-ului, vocearomaniei.protv.ro sau integral pe voyo.ro.

Pentru experiența totală a show-ului în care doar vocea contează, descărcați aplicația Vocea României, gratuit, din App Store și Google Play și puteți avea acces la toate noutățile despre concurenți și antrenori. Dacă participați la jocurile LIVE aveți posibilitatea să obțineți titlul de Cel mai mare fan Vocea României și să câștigați locuri în marea finală.

Vocea României — Doar vocea contează!

Stiri pe aceeasi tema

Ionela Prodan a murit din cauza unor afectiuni grave. Comunicatul oficial al medicilor privind cauza decesului

Ioana Badulescu

Ii asculti cu adevarat pe cei din jur? Psihologul Andra Tanasescu: Daca nu asculti, iti vei pierde in timp prietenii!

Cristiana Petrariu Bota

MPFM 4. Mantea s-ar fi despartit definitiv de Cristi Mitrea dupa ce-ar fi incasat cateva batai de la acesta

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult