vocea-romaniei-30-septembrie-2016
Viata bate filmul

VOCEA ROMANIEI 30 SEPTEMBRIE 2016. Evolutii spectaculoase atat pentru concurenti cat si pentru jurati

VOCEA ROMANIEI 30 SEPTEMBRIE 2016. Editia cu numarul 5 a auditiilor show-ului muzical Vocea Romaniei propune celor patru jurati dar si numerosilor telespectatori noi voci de calitate care ingreuneaza si mai mult sarcina Loredanei, a lui Smiley, a lui Moga si a lui Tudor de a-i alege pe cei mai buni concurenti.

VOCEA ROMANIEI 30 SEPTEMBRIE 2016. Planul serios al auditiilor se intersecteaza spre deliciul celor prezenti in sala cu momentele amuzante. Cel mai relaxat dintre jurati pare a fi Tudor Chirila care nu ezita sa-si exerseze abilitatile de translator insa momentul creat este unul care smulge hohote de ras si ropote de aplauze.

VOCEA ROMANIEI 30 SEPTEMBRIE 2016. Nu toti cei care vin pe scena sunt debutanti intr-un astfel de show. Avem de-a face chiar cu un fost concurent care dupa un esec usturator suferitin stagiunea precedenta ajunge acum sa-i faca pe jurati sa exclame: „Bune de tot!”.

VOCEA ROMANIEI 30 SEPTEMBRIE 2016. Melodiile alese de participantii la selectie sunt care de care mai spectaculoase. Vom asculta interpretarea unor piese celebre precum: Where are you now, Rather be, Bird set free sau Changing si replicile celor patru jurati vor fi unele pe masura

VOCEA ROMANIEI 30 SEPTEMBRIE 2016. De data aceasta vor lupta pentru un concurent, chiar daca nu toti se vor intoarce, si vor spune in diverse ocazii: ”E frig in pestera si vocea ta incalzeste perfect atmosfera.”, ”Sper ca observi ca este timid, pentru ca tu esti foarte frumoasa.” sau ”Esti primul concurent care vine atat de aproape de noi si asta mi se pare interesant.”

Articole asemănătoare

ROMANII AU TALENT, SEMIFINALA I DIN 8 MAI 2015: Andra, insarcinata si incredibil de frumoasa pe scena ROMANII AU TALENT de la Pro TV

Lucy Ionesco

DINAMO BUCURESTI. Fan Dinamo: Teja trebuie sa-i bage pe Nicolae si Bilinski in atac!

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Radu MPFM4 bifeaza inca o schimbare in viata sa

Delia Ion