VOCEA ROMANIEI, 9 DECEMBRIE 2016. Cine sunt concurentii care se califica in finala Vocea Romaniei
Viata bate filmul

VOCEA ROMANIEI, 9 DECEMBRIE 2016. Ei sunt concurentii calificati in finala Vocea Romaniei din 16 decembrie

VOCEA ROMANIEI, 9 DECEMBRIE 2016. Emotii mari pentru cei opt semifinalisti de la Vocea Romaniei. Antrenorii Smiley, Marius Moga, Tudor Chirila si Loredana Groza au intrat la dueluri incrucisate in semifinala Vocea Romaniei de vineri, 9 decembrie si doar patru concurenti au fost alesi sa mearga mai departe in marea finala. A fost tensiune maxima la Vocea Romaniei, din opt concurenti, telespectatorii au ales numai patru, care vor intra in lupta finala pentru marele trofeu si premiul in valoare de 100.000 de euro! Vinerea viitoare urmeaza finala Vocea Romaniei!

VOCEA ROMANIEI, 9 DECEMBRIE 2016. UPDATE ora 00.10: Cei patru finalisti care se vor duela in finala show-ului Vocea Romaniei sunt Alex Musat, Ioana Ignat, Robert Botezan si Teodora Buciu. Pe 16 decembrie este marea finala Vocea Romaniei.

VOCEA ROMANIEI, 9 DECEMBRIE 2016. Tudor, Loredana, Smiley si Moga canta pe scena Vocea Romaniei in al doilea show LIVE, de la 20:30, la Pro TV. Antrenorii se provoaca la dueluri incrucisate in semifinala Vocea Romaniei! Au mai ramas 8 concurenti in cursa pentru castigarea titlului de „Vocea Romaniei”. Antrenorii isi trimit cei mai buni concurenti in ringul vocilor, iar tu iti poti sustine favoritii!

VOCEA ROMANIEI, 9 DECEMBRIE 2016. Pentru semifinala Vocea Romaniei, Tudor, Loredana, Smiley si Moga vor parasi scaunele de antrenori si vor urca pe rand pe scena, pentru a le oferi romanilor patru momente memorabile. Tudor va canta impreuna cu Vama cel de-al doilea single de pe urmatorul lor album, Ghosts at war, Loredana va canta melodia Ziua de azi, Smiley va canta, in premiera, o piesa emotionanta dedicata parintilor lui, iar Marius Moga impreuna cu Robert Toma vor aduce distractia pe scena vocilor si vor canta melodia Cum traieste lumea buna.

VOCEA ROMANIEI, 9 DECEMBRIE 2016. Cum iti poti vota concurentii preferati in Semifinala Vocea Romaniei

Ai posibilitatea sa votezi gratuit o singura data prin intermediul aplicatiei Vocea Romaniei, iar apoi poti vota tot prin intermediul aplicatiei, dar vei fi taxat cu 1,20 EURO, TVA inclus. In plus, ai posibilitatea sa votezi direct prin SMS la 1200, pret 1,20 EURO, TVA inclus, cu codul aferent fiecarui concurent pe care il gasesti in lista de mai jos.Atentie! Iti poti vota favoritul doar in momentul in care liniile de votare se deschid la semnalul lui Pavel Bartos – „START VOT”!

VOCEA ROMANIEI, 9 DECEMBRIE 2016. Lista CODURI VOTARE concurenti

Alexandru Musat – COD 01
Ramona Nerra – COD 02
Andreea Ioncea – COD 05
Stefan Roscovan – COD 06
Teodora Buciu – COD 07
Robert Botezan – COD 08
Ionut Trif – COD 11
Ioana Ignat – COD 12

Vinerea aceasta, in semifinala Vocea Romaniei, antrenorii se provoaca la dueluri incrucisate! Teodora Buciu si Robert Botezan din echipa Tudor, Andreea Ioncea si stefan Roscovan din echipa Loredana, Alex Musat si Ramona Nerra din echipa Smiley si Ioana Ignat si Ionut Trif, reprezentantii echipei Moga, vor lupta saptamana aceasta pentru un loc in marea finala! Batalia va deveni si mai intensa in aceasta etapa a competitiei, deoarece sansele ca un antrenor sau chiar doi sa nu aiba niciun concurent in marea finala sunt foarte mari.

In semifinala de vineri, numele antrenorilor vor fi puse intr-un bol, iar Pavel Bartos va extrage unul dintre ele. Antrenorul al carui nume va fi extras de Pavel va fi nevoit sa aleaga un concurent din echipa lui si sa provoace unul dintr-o alta echipa pentru duel. In continuare, antrenorul provocat anterior va lansa urmatoare provocare, iar sistemul se va repeta pana cand vor ramane ultimii doi concurenti pe scena.

Pentru semifinala Vocea Romaniei, Tudor, Loredana, Smiley si Moga vor parasi scaunele de antrenori si vor urca pe rand pe scena, pentru a le oferi romanilor patru momente memorabile. Tudor va canta impreuna cu Vama cel de-al doilea single de pe urmatorul lor album, Ghosts at war, Loredana va canta melodia Ziua de azi, Smiley va canta, in premiera, o piesa emotionanta dedicata parintilor lui, iar Marius Moga impreuna cu Robert Toma vor aduce distractia pe scena vocilor si vor canta melodia Cum traieste lumea buna.

Tensiunea creste la Vocea Romaniei! Din opt concurenti, telespectatorii vor alege numai patru, care vor intra in lupta finala pentru marele trofeu si premiul in valaore de 100.000 de euro!

Vineri seara, de la 20:30, vom afla cum s-au provocat antrenorii, care sunt cele patru cupluri de duelisti alese de Tudor, Loredana, Smiley si Moga si ce momente au pregatit concurentii pentru a-i cuceri pe romani si a-i convinge ca merita voturile lor.

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Stiri pe aceeasi tema

MPFM SEZON 3. Andrei si Cristina, zambitori si fericiti dupa exercitii fizice la sala

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 3 NOIEMBRIE 2015. Show ironic al „gastii vesele” la adresa Laviniei

Delia Ion

AUSTRALIAN OPEN 19 IANUARIE 2016. IRINA BEGU a fost eliminata de Larsson in runda inaugurala

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult