Lumea Facebook

Vocea strazii pe Facebook: Protestul din Piata Universitatii, confiscat de persoane dubioase si galerii agresive

HotWeek.ro a decis sa preia pe site si pe pagina de Facebook o parte dintre mesajele transmise pe retelele de socializare de oameni obisnuiti, mesaje care vizeaza actuala clasa politica si nu numai. Mare parte dintre cei care scriu aceste mesaje sunt prezenti si la protestele din strada. Mesajul de mai jos a fost postat de Cristian Opris.

Protestul sincer din Piața Universității a fost confiscat de persoane dubioase, galerii agresive și oameni în stare de ebrietate. În această seară, deși cu rezerve, am ales să ies iar în stradă, am rămas cu un gust amar! Păcat că ceea ce la început părea un protest sincer, pașnic, iar în stradă erau doar oameni care își doreau cu adevărat schimbarea sistemului și nu anarhie, s-a transformat într-un grup de oameni dubioși care nu doresc altceva decat distrugerea României.

M-am gândit foarte mult înainte să aleg să postez aceste rânduri. Însă cred că e de datoria mea să o fac. În primele două zile am fost mai vocal decât 90% din oamenii din piata, dar acum tind să regret. Se pare că oamenii din diferite servicii străine își fac datoria pentru a destabiliza România.

La consultările de la Cotroceni au fost fie oameni din partide fie oameni din ONG-urile finanțate de Soros sau alte surse necunoscute care au afirmat că sunt vocea străzii. Se pare ca au avut dreptate. În această seară au fost vocea străzii. Nu m-am gândit niciodată că un moment istoric poate să fie confiscat atât de ușor de organizații oculte! Acum piața e goală. Pe jos sunt mii de sticle de alcool. Oare acei oameni ne reprezintă?! Pe mine NU! Și nici pe milioane de romani. Nu vreau sa mai vorbesc de oamenii îmbrăcați în preoți care își băteau joc de toate simbolurile creștine, iar multimea îi aclama. O sa atașez o poza mai jos!

Au fost și incidente în această seară. Un grup pașnic situați intr-un colț, cu pancarde pe care scria „Iohannis demisia!” Au fost bruscați, înjurați și trimiși acasă! În piața a mai fost amenajată o scena pe care trebuia să urce cei 4 tineri răniți în incendiul din Colectiv externați astăzi din spital și liderul trupei Phoneix, Nicu Covaci, care trebuia să cânte o melodie în memoria victimelor (nu concert cum a anunțat presa… o singura melodie), a fost asaltată de oameni agresivi și țigani plătiți, care aveau interesul ca cei din stradă să fie dezbinați pentru a fi manipulați. „Divide et impera!” (Dezbină și cucerește!) spunea un mare împărat roman!

Eu nu vreau să fiu părtaș la distrugerea României, de aceea fac apel către toti cei care își doresc cu adevărat schimbarea să nu se lase manipulați.

Nu vă revoltați față de Biserică, care a dăinuit alături de neamul nostru tocmai de la Sfinții Apostoli și a contribuit definitoriu la ființa noastră națională!

Nu aruncați cu pietre în biserici, nu huiduiți și nu urâți Biserica! Este de-ajuns cât a suferit poporul român de pe urma a peste 20 de milioane de avorturi, din ’89 încoace.

Nu primiți niciun îndemn străin de interesele României și străin de credința noastră strămoșească. Așa veți recunoaște pe cei infiltrați, ce vor să vă fure lupta, cum au făcut-o cu generația din ’89.

Din acest moment, voi ieși în stradă doar pentru a fotografia acele presoane și pentru a filma golăniile lor! Acești oameni nu ne reprezintă si nu trebuie să ne fure momentul istoric!
P.S.: Textul a fost scris aseară. Abia acum m-am hotărât să îl postez!

Mesajul poate fi citit si pe pagina sa de Facebook.

Stiri pe aceeasi tema

Despre fertilizarea in vitro si marketingul care manipuleaza opinia publica

Cristiana Petrariu Bota

PEGGING, tehnica sexuala utilizata de cuplurile heterosexuale in care femeia este partea activa

Delia Ion

Femeile hiperactive sexual, deliciu sau povara?

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult