Vouchere pentru vacanta! Legea care ii obliga pe angajatori sa dea vouchere pentru concediu, adoptata de deputati
Turism

Vouchere pentru vacanta! Legea care ii obliga pe angajatori sa dea vouchere pentru concediu, adoptata de deputati

Angajatorii ar putea fi obligati prin lege sa ofere angajatilor vouchere de vacanta. Legea privind voucherele de vacanta pentru angajati a fost votata, miercuri, de Camera Deputatilor, documentul specificand ca toti angajatorii vor trebui sa prevada in bugetul anual vouchere pentru concediu.

Potrivit legii adoptate de Camera Deputatilor, cuantumul voucherelor va fi de maximum sase salarii minime pe economiei, iar sumele vor fi deduse din impozitele şi taxele angajatorilor.

Zile gratuite de vacanta in hoteluri si pensiuni din Romania

Jumby Bay, insula privata din Antigua cu plaje de vis si peisaje luxuriante tropicale

Angajaţii au dreptul o singură dată, într-un an calendaristic, la vouchere de vacanţă. De precizat ca angajatii nu vor mai primi şi prime pentru concediu sau alţi bani pentru biletele de odihnă, daca primesc vouchere de vacanta.

Voucherele de vacanta vor fi nominale, deductibile și vor putea fi folosite doar în Romania. Legea nu se va putea aplica însă din acest an, deorece angajatorii nu au prevăzute aceste sume în bugetele de anul acesta.

Stiri pe aceeasi tema

Vacanta de Paste, in familie, la Dubai sau la Ierusalim?

Cristiana Petrariu Bota

O colonie de pinguini din Antarctica s-a diminuat cu 90% din cauza unui iceberg gigant

Cristiana Petrariu Bota

Danemarca implementeaza noi reguli pentru divort. Cuplurile trebuie sa astepte trei luni si sa treaca prin sedinte de consiliere

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult