Vreme extrem de calda in Marea Britanie de Paste. Temperaturile vor creste si cu 10 grade peste medie

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota aprilie 17, 2019 18:56

Vreme extrem de calda in Marea Britanie de Paste. Temperaturile vor creste si cu 10 grade peste medie

Vremea se incalzeste in Marea Britanie, cu precadere in weekend, anunta meteorologii de la BBC. In vinerea mare si de Paste, temperaturile vor creste cu mult peste normalul acestei perioade, dupa ce ultimele doua saptamani au adus o vreme deosebit de rece si de ploioasa. Incalzirea peste medie se datoreaza vanturilor calde care vor ajunge deasupra Marii Britanii din sud-est. Temperaturile ar putea creste cu peste 10 grade peste media prognozata pentru aceasta perioada a anului.

Prognoza BBC Weather arata ca in Marea Britanie temperaturile vor creste pana la 25 de grade Celsius la sfarsitul saptamanii. Valorile termice vor incepe sa creasca treptat in cursul zilei de miercuri si vor atinge un varf sambata.

In intreaga tara va fi o vreme calda, cu temperaturi cuprinse intre 17 grade si 25 grade, transmite meteorologul BBC Weather, Carol Kirkwood. El a adaugat ca aceasta schimbare a temperaturilor se datoreaza vanturilor calde sud-estice de pe continent, care inlatura aerul rece din Arctica.

Incepand cu ziua de joi, vor urma cateva zile insorite si calde. Joi vor fi 20-21 de grade in Edinburgh, 15 grade in Glasgow, 19 grade in Cardiff.

In Vinerea Mare va fi vreme frumoasa, iar temperaturile vor creste la 21 de grade in Londra si Edinburgh, 22 de grade in Cardiff si 17 grade in Belfast.

Sambata, valorile termice vor urca si mai mult in Londra si imprejurimi si se va putea ajunge la 24 sau chiar 25 de grade.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.