VREMEA DE CRACIUN LA TIMISOARA, ARAD, CARAS-SEVERIN, HUNEDOARA SI MEHEDINTI

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota decembrie 9, 2014 14:51

VREMEA DE CRACIUN LA TIMISOARA, ARAD, CARAS-SEVERIN, HUNEDOARA SI MEHEDINTI

VREMEA DE CRACIUN LA TIMISOARA, ARAD, CARAS-SEVERIN, HUNEDOARA SI MEHEDINTI. HOTWEEK.RO VA PREZINTA ESTIMAREA METEO PANA LA CRACIUN SI DE CRACIUN, CONFORM DATELOR FURNIZATE DE ADMINISTRATIA NATIONALA DE METEOROLOGIE (ANM). VREMEA VA FI IN GENERAL INSTABILA IN MAJORITATEA INTERVALULUI, RESPECTIV PANA IN 27 DECEMBRIE, CU TEMPERATURI PREDOMINANT POZITIVE ZIUA. FATA DE RESTUL TARII, IN BANAT VA NINGE CEL MAI PUTIN.

VREMEA DE CRACIUN LA TIMISOARA, ARAD, CARAS-SEVERIN, HUNEDOARA SI MEHEDINTI. Astfel, meteorologii sustin in estimarea vremii pentru urmatoarele doua saptamani ca vremea nu va cunoaste schimbari majore, insa se vor inregistra ploi si burnita. Temperaturile se vor apropia de mediile climatologice ale perioadei, insa precipitatiile vor fi mai mult sub forma de ploaie.

HOTWEEK.RO ITI RECOMANDA SI: CUM VA FI VREMEA DE CRACIUN SI REVELION IN TOATA TARA

VREMEA DE CRACIUN LA TIMISOARA, ARAD, CARAS-SEVERIN, HUNEDOARA SI MEHEDINTI. Cea mai mare parte a intervalului va fi caracterizat de valori medii diurne de 5-6 grade, apropiate de cele multianuale specifice perioadei. Exceptie vor face zilele de 10 si 11 decembrie, cand temperaturile vor fi usor mai coborate, spre 1-4 grade.

VREMEA DE CRACIUN LA TIMISOARA, ARAD, CARAS-SEVERIN, HUNEDOARA SI MEHEDINTI. Temperaturile minime vor scadea in prima saptamana de la valori medii de 4 grade, pana spre – 2 grade, in timp ce in perioada 15 – 21 decembrie vor fi apropiate de pragul de inghet.

VREMEA DE CRACIUN LA TIMISOARA, ARAD, CARAS-SEVERIN, HUNEDOARA SI MEHEDINTI. Dupa 21 decembrie si pana de Craciun pot aparea precipitatii si sub forma de lapovita si ninsoare, insa temperaturile se vor situa in jurul valorii de -3 … 5 grade Celsius.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.