Vremea se incalzeste pana pe 14 aprilie, temperaturile vor urca pana la 25 de grade Celsius
Viata bate filmul

VREMEA DE PASTE 2016. ANM a anuntat prognoza meteo pe 3 luni. Vezi VREMEA DE PASTE – 1 MAI 2016

VREMEA DE PASTE 2016. PROGNOZA METEO ANM DE PASTE 2016 – 1 MAI 2016. Meteorologii au anuntat prognoza meteo de Paste, dar si pe urmatoarele trei luni. Astfel, vremea de Paste 2016 va fi frumoasa, cu temperaturi de peste 20 de grade Celsius in special in sudul si sud-estul tarii. Cei care au ales litoralul ca destinatie de Paste 2016 si de 1 Mai, vor avea noroc, pentru ca se anunta mult soare si temperaturi ridicate ce pot depasi 20 – 22 de grade Celsius. 

Daca vremea la mare va fi calda si senina de Paste 2016, la munte temperaturile vor fi ceva mai temperate si vor putea aparea precipitatii. Meteorologii atentioneaza ca cei care vor pleca la munte de Paste 2016 trebuie sa aiba in vedere ca sunt anuntate ploi insemnate pe Valea Prahovei. Si in Nordul Moldovei, la manastiri, este posibil ca vremea sa inregistreze temperaturi ceva mai scazute si posibile precipitatii slabe.

VREMEA DE PASTE 2016. PROGNOZA METEO ANM DE PASTE 2016 – 1 MAI 2016. Meteorologii spun ca anul acesta, de Paste, adica pe 1 Mai, termometrele vor indica si 20 de grade Celsius. Este drept ca sunt anuntate si precipitatii, insa pe litoral si in orasele din sudul tarii sansele de ploaie sunt ceva mai reduse.

Abia din aprilie vine primavara. Cei care si-au propus sa petreaca pastele pe litoral au luat in principiu cea mai buna decizie. In Sudul si Sud Estul tarii este anuntata vreme buna. Se vor inregistra peste 20 de grade Celsius pe timp de zi.

Cum va fi vremea de Paste. Prognoza meteo pentru cele trei zile de Paste

VREMEA DE PASTE 2016. PROGNOZA METEO ANM DE PASTE 2016 – 1 MAI 2016. Florinela Georgescu, director executiv INMH, a declarat la Stirile Pro TV: ”Luna mai debuteaza de foarte multe ori cu o vreme capricioasa, pare a duce temperaturi si ele destul de apropiate de normal in mare parte a teritoriului exceptand regiunile nordice si centrale unde ar putea fi si episoade mai racoroase.”

Cei care vor pleca la munte trebuie sa stie ca sunt anuntate ploi insemnate pe Valea Prahovei. Temperaturile vor fi apropiate de mediile multianuale lunare adica 9 grade Celsius.

VREMEA DE PASTE 2016. PROGNOZA METEO ANM DE PASTE 2016 – 1 MAI 2016. Si in Nordul Moldovei, la manastiri, este posibil ca vremea sa nu fie teribila. Estimarile centrului european pentru prognoze din Anglia arata ca in Nordul tarii, pe timp de zi, se vor inregistra intre 10 si 15 grade si ploi peste medie.

Ion Sandu, director general INMH, a declarat la randul sau la Pro TV: ”Putem sa aveam inundatii intr-o zona intr-o zi si dupa aceea seceta in restul lunii acestea sunt manifestarile schimbarilor climatice

VREMEA IN IULIE SI AUGUST VA FI SECETOASA

Lunile iulie si august vor sta, in acest an, la fel ca si in 2015, sub semnul secetei, cele mai mari deficite de apa fiind semnalate in zonele de sud, sud-est, est si vest, arata estimarile de specialitate.

Datele au fost prezentate miercuri in cadrul unui eveniment dedicat Zilei Mondiale a Meteorologiei, de catre oficialii Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM).

„Lunile iulie si august vor sta sub semnul secetei, la fel ca in anul trecut, cand am avut o seceta grea. Anul trecut, am spus ca vor fi precipitatii excedentare in aprilie si mai. In martie, anul trecut, si chiar in aprilie, au fost inundatii la Galati. Prin urmare, prognoza pe termen lung s-a adeverit. Ce vreau sa spun este ca, anul acesta, la nivel national, in aprilie, mai si iunie vor fi cantitati peste norme, dar s-ar putea ca la Bacau, de exemplu, sa fie seceta. Daca informatiile sunt interpretate corect, pot fi utile si pe termen lung’, a afirmat Ion Sandu, directorul general al ANM.
La randul sau, Elena Mateescu, director executiv in cadrul ANM, a mentionat ca, din punct de vedere agrometeorologic, in majoritatea regiunilor agricole, rezerva de umiditate din solul agricol va fi deficitara, in special in regiunile sudice, sud-estice, estice si vestice.

„In intervalul iulie-august 2016, rezerva de umiditate a solului in cultura de porumb, pe profilul de 0-100 cm, va putea inregistra valori scazute si deosebit de scazute in majoritatea regiunilor regiunilor agricole. Cele mai mari deficite de apa in sol sunt posibile in regiunile agricole din sudul, sud-estul, estul si vestul tarii, unde seceta pedologica va fi extrema sau deosebit de puternica”, potrivit specialistului ANM.

Stiri pe aceeasi tema

HOROSCOP 18 IULIE 2016. Previziuni astrale pentru ziua de luni!

Delia Ion

BILETUL ZILEI 19 MARTIE 2016. Paleta larga de optiuni cu meciuri din Anglia, Franta, Spania si Italia

Delia Ion

MIREASA DIN ISTANBUL EPISODUL 17 REZUMAT, 11 NOIEMBRIE 2017

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult