VREMEA DE PASTE 2018 LA MUNTE. Alternante termice in saptamana de Paste

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu martie 28, 2018 22:15

VREMEA DE PASTE 2018 LA MUNTE. Alternante termice in saptamana de Paste

VREMEA DE PASTE 2018 LA MUNTE. Meteorologii au anuntat cum va fi vremea pana in prima zi de Paste. Potrivit prognozei meteo publicata de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), vremea este in incalzire, inclusiv la munte, insa in zilele de Paste valorile termice vor fi alternante. Prognoza meteo pe doua saptamani publicata de ANM este valabila pana pe 8 aprilie. 

Vremea la munte va fi rece în primele zile ale intervalului de prognoză, când maximele diurne se vor situa în jurul unei valori medii de 0 grade, iar minimele nocturne vor fi negative, cuprinse între -6 și -4 grade.

Ulterior, va avea loc un proces de încălzire, astfel încât pe 31 martie va fi mai cald decât în mod obișnuit la sfârșitul lunii martie, media maximelor va fi de aproximativ 10 grade, iar minimele vor deveni ușor pozitive.

În a doua săptămână de prognoză vor fi alternanțe termice, astfel încât valorile diurne se vor încadra, în general, între 6 și 8 grade, mai ridicate în jurul datei de 4 aprilie, spre 10 grade, iar cele nocturne vor fi cuprinse între -1 și 2 grade, în medie, pe tot parcursul acestei săptămâni.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.