VREMEA DECEMBRIE 2014: Prognoza METEO pentru 3 zile
Meteo

VREMEA DECEMBRIE 2014: Prognoza METEO pentru 3 zile

VREMEA DECEMBRIE 2014: Vremea se mentine schimbatoare, pana in weekend, cu ploi, ninsori si polei in toate regiunile din tara. Meteorologii au anuntat ca miercuri, norii vor fi numerosi, insa sansele de ninsori sau ploi vor fi mai reduse. Vor fi conditii de polei, iar vantul va mai prezenta unele intensificari. In urmatoarele trei zile vremea se va mentine tot schimbatoare, cu sanse mai mari de ploaie, decat de ninsoare. Dar sa vedem cum va fi vremea pe regiuni pana sambata.

In Dobrogea si in Baragan, cerul va fi acoperit de nori si vor fi precipitatii sub forma de ploaie, in cantitati mici. Mai sus, in Moldova sudica si in nordul Munteniei, norii vor fi numerosi, dar precipitatiile slabe pot sa apara cu totul izolat.

In jumatatea nordica a Moldovei, va fi foarte frig, iar aici maximele se vor pastra negative. Ar putea sa fulguiasca din loc in loc. Cu mult mai bine, din toate punctele de vedere, va fi in nordul Transilvaniei si in Maramures. Vor fi pana la 10 grade, iar cerul va fi variabil.

In vestul tarii, cerul va fi plin de nori, va ploua slab, pe suprafete foarte mici, iar vantul va mai prezenta unele intensificari de scurta durata. Partea buna este ca vremea va fi calda pentru aceasta data.

In centrul Romaniei, vremea va fi schimbatoare asa ca pot fi si cateva momente insorite. La munte va ninge, iar in zonele de creasta vantul va fi mai nervos. Sud-vestul tarii va avea avea o zi cu vreme mohorata si temperaturi modeste. Va ploua, dar acum dimineata e posibil sa mai fie ceva lapovita si sa se produca polei asa ca mare atentie.

Bine nu va fi nici in zonele sudice. Cerul va fi plin de nori, va ploua slab, in reprize si va fi foarte rece. In Bucuresti, va ploua slab, vantul va prinde putere doar din cand in cand, iar maxima se va opri la valoarea de plus 2 grade.

La munte, vremea va fi rece si vor fi precipitatii slabe pe arii destul de extinse. In sudul Carpatilor Orientali, in Carpatii Meridionali si in Muntii Banatului vor predomina ninsorile, iar vantul va sufla cu putere in zonele de creasta. Temperaturile maxime vor creste.

PROGNOZA METEO PENTRU URMATOARELE 3 ZILE

Joi, ar putea sa picure in afara arcului Carpatic, vineri, va ploua slab in Banat, iar in sud si in est va fi burnita. Sambata, va ploua intai in sud-vest si apoi in toata tara. Vremea va fi calda in interiorul arcului Carpatic, insa in sud si in est va fi mai rece decat ar trebui sa fie.

Articole asemănătoare

METEO: Duminica revin ninsorile si vremea se raceste

Lucy Ionesco

PROGNOZA METEO 14 SI 15 IANUARIE 2015

Bogdan

Informare meteorologica: ploi importante cantitativ, racire accentuata

Corina Alexandru