VREMEA SE RACESTE SI VIN PLOILE! ANM a emis o atentionare valabila pentru intreaga tara

Corina Alexandru
By Corina Alexandru martie 2, 2015 12:09

VREMEA SE RACESTE SI VIN PLOILE! ANM a emis o atentionare valabila pentru intreaga tara

Inceputul lunii martie aduce vreme schimbatoare. Luni vremea va fi in general frumoasa, cu temperaturi de pana la 18 grade Celsius, insa spre seara isi vor face aparitia norii si vor incepe ploile. Marti va ploua toata ziua, la fel si miercuri, iar temperaturile se vor raci semnificativ, astfel ca in a doua parte a saptamahnii ne putem astepta chiar si la lapovita si ninsoare.

Luni, Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a transmis o informare meteorologica valabila in intervalul 02 martie,ora 18.00 – 03 martie, ora 18.00.

HotWeek.ro iti recomanda si: PROGNOZA METEO PENTRU MARTIE, APRILIE SI MAI

Din seara zilei de luni, 2 martie, aria precipitatiilor se va extinde dinspre vest si va cuprinde toata tara. Vor fi ploi, ce vor avea şi caracter de aversa, iar in vest şi nord-vest cantitatile de apa vor depasi pe arii restranse 15…20 l/mp. In Maramures, nordul Moldovei si estul Transilvaniei vor fi precipitatii mixte, iar in zona montana vor predomina ninsorile, care pe creste vor fi temporar viscolite.

 In cursul zilei de marti 3 martie, vantul se va intensifica temporar in majoritatea zonelor, la rafala vitezele vor depasi local 50 km/h, iar la munte, in special in Muntii Banatului si pe va crestele Carpatilor Meridionali va sufla tare, cu peste 70 km/h.

Sursa foto: Cristian George

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.