VREMEA se schimba! ANM a emis Cod Galben de furtuni, inclusiv pentru Bucuresti

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota aprilie 19, 2016 10:23

VREMEA se schimba! ANM a emis Cod Galben de furtuni, inclusiv pentru Bucuresti

VREMEA se schimba radical fata de ultimele zile. Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, marti, un Cod Galben de furtuni valabil in mai multe judete din tara, inclusiv in Bucuresti, valabil pana maine seara. Asadar nu va uitati umbrelele cand iesiti din casa!

Avertizarea emisa de ANM este valabila de marti, de la ora 22:00, pana miercuri, la aceeasi ora. In acest interval vom avea parte de instabilitate atmosferica accentuata, cantitati de apa importante si intensificari ale vantului.

Vizate de codul galben sunt judetele Arges, Buzau, Dolj, Mehedinti, Sibiu, Vrancea, Covasna, Gorj, Olt, Teleorman, Brasov, Dambovita, Giurgiu, Prahova, Valcea. Sub cod galben este si Capitala.

Cele mai noi stiri despre Vreme sunt aici

CUM VA FI VREMEA DE PASTE – 1 MAI 2016

In intervalul mentionat, in regiunile sudice, precum si in zona Carpatilor Meridionali si de Curbura, vor fi perioade cu instabilitate atmosferica accentuata.

In Oltenia, mare parte din Muntenia si sudul Transilvaniei vor fi ploi, mai ales averse, ce vor avea si caracter torential, insotite de descarcari electrice, intensificari ale vantului si izolat de grindina. Cantitatile de apa vor depasi local 25 l/mp si izolat 40…50 l/mp. Viteza vantului va depasi 60…65 km/h, mai ales in Oltenia, iar la munte va sufla tare, cu peste 70…80 km/h.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.