2.6 C
România
26 februarie 2021
Macel pe bursele americane. Ce urmeaza dupa cea mai mare pierdere de puncte intr-o singura zi de tranzactionare din istorie?
Breaking News Economie

WALL STREET. Cadere puternica a tuturor indicilor de pe bursa americana, la inchiderea sesiunii

Cădere puternică pe Wall-Street. Cădere puternică a tuturor indicilor de pe bursa americană, la închiderea sesiunii. Indicii Dow Jones şi S&P 500 au avut cea mai mare cădere din ultimele şase luni, de mai mult de 3 la sută.

În timp ce Nasdaq a avut cea mai slabă şedinţă de tranzacţionare din ultimii doi ani – a pierdut mai mult de 4 la sută.

Căderea celor mai importanţi indici de Wall-Street a fost alimentată de fluctuaţiile companiilor din tehnologie din ultimele săptămâni.

Acţiunile Netflix au scăzut cu 8,4 la sută, ale Amazon – cu mai mult de 6 la sută, iar Facebook şi Apple au pierdut şi ele mai mult de 4 procente fiecare.

Stiri pe aceeasi tema

Domeniul IT va avea impozit zero, situatia va fi reglementata prin ordin de ministru

Cristiana Petrariu Bota

Craciun si Revelion in pandemie! Arafat explica ce reguli trebuie respectate de Sarbatori

Delia Ion

Declaratii noi introduse de Fisc in 2018. Printre ele, cea privind neconcordantele intre veniturile declarate si cele existente in evidenta fiscala

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult