13.3 C
România
27 septembrie 2022
Macel pe bursele americane. Ce urmeaza dupa cea mai mare pierdere de puncte intr-o singura zi de tranzactionare din istorie?
Breaking NewsEconomie

WALL STREET. Cadere puternica a tuturor indicilor de pe bursa americana, la inchiderea sesiunii

Cădere puternică pe Wall-Street. Cădere puternică a tuturor indicilor de pe bursa americană, la închiderea sesiunii. Indicii Dow Jones şi S&P 500 au avut cea mai mare cădere din ultimele şase luni, de mai mult de 3 la sută.

În timp ce Nasdaq a avut cea mai slabă şedinţă de tranzacţionare din ultimii doi ani – a pierdut mai mult de 4 la sută.

Căderea celor mai importanţi indici de Wall-Street a fost alimentată de fluctuaţiile companiilor din tehnologie din ultimele săptămâni.

Acţiunile Netflix au scăzut cu 8,4 la sută, ale Amazon – cu mai mult de 6 la sută, iar Facebook şi Apple au pierdut şi ele mai mult de 4 procente fiecare.

Related posts

Referendumul pentru familia traditionala se va desfasura timp de doua zile, pe 6 si 7 octombrie

Ioana Badulescu

Romania, un nou record de cazuri de coronavirus. Bilantul zilei de 2 octombrie

Lucy Ionesco

Dacian Ciolos: Presedintele poate cere guvernului sa o sustina pe Kovesi in cursa pentru ocuparea postului de procuror general european

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult