-2.4 C
România
5 decembrie 2021
Macel pe bursele americane. Ce urmeaza dupa cea mai mare pierdere de puncte intr-o singura zi de tranzactionare din istorie?
Breaking News Economie

WALL STREET. Cadere puternica a tuturor indicilor de pe bursa americana, la inchiderea sesiunii

Cădere puternică pe Wall-Street. Cădere puternică a tuturor indicilor de pe bursa americană, la închiderea sesiunii. Indicii Dow Jones şi S&P 500 au avut cea mai mare cădere din ultimele şase luni, de mai mult de 3 la sută.

În timp ce Nasdaq a avut cea mai slabă şedinţă de tranzacţionare din ultimii doi ani – a pierdut mai mult de 4 la sută.

Căderea celor mai importanţi indici de Wall-Street a fost alimentată de fluctuaţiile companiilor din tehnologie din ultimele săptămâni.

Acţiunile Netflix au scăzut cu 8,4 la sută, ale Amazon – cu mai mult de 6 la sută, iar Facebook şi Apple au pierdut şi ele mai mult de 4 procente fiecare.

Stiri pe aceeasi tema

Noi medicamente gratuite si compensate, introduse de Guvern pentru tratamentul unor afectiuni precum tuberculoza, astm sau boli oncologice

Ioana Badulescu

Cea mai inalta cladire din lume, Burj Khalifa din Dubai, luminata in culorile steagului Romaniei

Cristiana Petrariu Bota

Creditul cu buletinul, din nou la dispozitia romanilor

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult