WizzAir a emis o atentionare de calatorie pentru pasagerii care vor ajunge pe aeroportul Luton din Londra
Turism

Wizz Air anunta lansarea noii curse aeriene Craiova – Bruxelles Charleroi, care va fi operata martea si sambata

Wizz Air lansează o nouă rută, de la Craiova spre Bruxelles Charleroi, în Belgia, aceasta fiind una dintre cele 11 noi curse anunţate luni în întreaga reţea extinsă a companiei.

Potrivit unui comunicat al operatorului low-cost, noua cursă va fi operată de două ori pe săptămână, marţea şi sâmbăta, începând cu data de 15 decembrie, iar preţurile pornesc de la 69 lei.

În primele şapte luni ale anului 2018, Wizz a transportat peste 4,5 milioane de pasageri pe rutele sale cu tarife reduse din România, cu 13% mai mulţi comparativ cu aceeaşi perioadă a anului precedent, şi peste 260.000 de pasageri de la şi spre Craiova.

În prima parte a anului Wizz Air a atins un indicator important la Craiova, depăşind 1 milion de pasageri transportaţi de la începerea operaţiunilor, iar până la finalul lunii iulie aproape 1,2 milioane de pasageri au călătorit cu Wizz de la Craiova.

Compania aeriană şi-a extins operaţiunile în România cu patru noi aeronave alocate bazelor sale şi a anunţat în acest an 25 de noi rute către şi din România. Wizz oferă în prezent 144 de rute către 22 de ţări de pe 10 aeroporturi din România.

Articole asemănătoare

O regiune din Italia ofera bani celor care vor sa se mute acolo. Ce conditii trebuie sa indeplineasca rezidentii

Lucy Ionesco

Stiati ca ……………..

Teodora Badescu

Zile gratuite de vacanta in hoteluri si pensiuni din Romania

Lucy Ionesco