8.1 C
România
27 septembrie 2021
Wizz Air lanseaza programul Pilot Academy in Romania. Cum poti obtine licenta de pilot comercial si cum te poti angaja la Wizz Air
Social

Wizz Air lanseaza programul Pilot Academy in Romania. Cum poti obtine licenta de pilot comercial si cum te poti angaja la Wizz Air

Wizz Air lanseaza programul Pilot Academy in Romania. Wizz Air Pilot Academy program oferă tinerilor adulți cu puțină sau fără experiență de zbor, oportunitatea unică de a obține licență de pilot comercial și perspectiva de a lucra ca pilot la Wizz Air.

În cadrul programului, școlile de piloți contractate vor oferi cursuri de înaltă calitate, urmând standardele Wizz Air, în timp de compania va susține cadeții înscriși în program, dacă aceștia dovedesc că îndeplinesc anumiți termeni și condiții, prefinanțând o parte semnificativă a taxelor de școlarizare pentru a le ușura lansarea în carieră. De la început, obiectivul “Wizz Air Pilot Academy” este de a le oferi acelor absolvenți de succes ai programului, angajarea pe poziția de co-pilot în cadrul companiei.

Actualul program colaborează cu două școli Tréner Kft în Nyiregyháza și Egnatia Aviation în Kavala, Grecia. Cursurile urmează să înceapă în lunile iulie și septembrie cu Egnatia și în noiembrie cu Tréner Kft.

Programul de pregătire a piloților de avion se adreseaza tinerilor, cu sau fără experiență anterioară, interesați să învețe să zboare. Pentru a putea implementa programul, linia aeriană a dezvoltat parteneriate cu școlile locale recunoscute de piloți.

Tinerii aspiranți pot participa la cursul organizat de școlile de piloți de avion selectate, printr-o contribuție financiară inițială, care acoperă parțial taxa pentru cursul de pregătire, iar WIZZ va credita partea rămasă din taxa de școlarizare.

Procesul de recrutare este alcătuit din două etape:

Prima verificare (între 1 și 2 zile): test de aptitudini, test de limbă engleză, test psihologic, interviu.
Cea de-a doua verificare – implică trecerea cu succes de prima verificare (1 zi): interviu cu echipa de recrutare a piloților Wizz Air.

Este posibil ca etapele să nu fie planificate în zile consecutive și să nu se desfășoare în același loc. Rețineți că, în prima etapă, școala de piloți va cere fiecărui candidat să achite o taxă de recrutare (taxa Tréner Kft este de 210 EUR, taxa Egnatia Aviation Ltd este 250 EUR).

Candidatii vor primi îndrumări complete (loc de desfășurare, dată și oră, pregătire) de către școala de piloți locală, înainte de începerea evenimentelor.

Stiri pe aceeasi tema

MApN anunta ca achizitia lansatoarelor de racheta Himars urmeaza a fi aprobata de Congresul SUA

Ioana Badulescu

PENSII 2018. Cei care nu au cotizat minim 10 ani la sistemul de pensii vor fi transformati in asistati social, a anuntat Ministerul Muncii

Ioana Badulescu

Program supermarketuri Craciun 2019 – Revelion 2020. Magazinele Lidl pe 24, 25, 26 decembrie si 1, 2 ianuarie 2020

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult