WIZZ AIR schimba politica pentru bagajele de mana gratuite

Delia Ion
By Delia Ion octombrie 30, 2017 18:43

WIZZ AIR schimba politica pentru bagajele de mana gratuite

Wizz Air, cea mai mare companie aeriana low cost din Europa Centrala si de Est, a anuntat o noua masura menita sa ridice nivelul calitativ al serviciilor pe care le ofera clientilor. Conducerea companiei a anuntat ca, de la finalul saptamanii trecute, a fost pusa in practica masura prin care calatorii beneficiaza gratuit de un bagaj mare de mana, cu dimensiunea maxima de 55 x 40 x 23 cm si cu o greutate maxima de 10 kilograme.

In plus, calatorilor li se va permite sa aiba asupra lor la bordul navei articole de tip “duty free” achizitionate la magazinele din aeroport, dupa finalizarea controlului de securitate.

La capitolul bilete cu prioritate, Wizz Air accepta ca un pasager sa beneficieze de un bagaj aditional mic care sa fie amplasat sub scaun, cu dimensiuni maxime de 40 x 30 x 18 cm. Totodata, prin achizitionarea serviciului Wizz Priority, un client are garantat faptul ca bagajul de mana gratuit va fi plasat in cabina si le permite pasagerilor sa ajunga printre primii la bord.

In prezent, Wizz Air are in componenta o flota de 86 de aeronave Airbus A320 si A321 si acopera mai mult de 500 de rute intre 28 de baze aeriene, fiind asigurate conexiuni intre 144 de destinatii din 43 de tari.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.