12.2 C
România
6 octombrie 2022
WizzAir a emis o atentionare de calatorie pentru pasagerii care vor ajunge pe aeroportul Luton din Londra
Externe

Wizz Air si Ryanair au anuntat modificari ale politicilor privind bagajele, valabile de la 1 noiembrie 2018

Wizz Air și Ryanair au anunțat modificări ale politicilor privind transportul bagajelor, care vor fi valabile începând cu 1 noiembrie. Astfel, incepând cu 1 noiembrie, toţi pasagerii Wizz Air vor avea dreptul să aducă la bord un bagaj de mână gratuit, cu dimensiunea de până la 40 × 30 × 20 cm, care trebuie aşezat sub scaunul din faţa dumneavoastră.

Pasagerii care au achiziţionat WIZZ Priority vor avea permisiunea de a aduce un troller suplimentar, cu dimensiunea maximă de 55 × 40 × 23 cm.

În plus, Wizz Air implementează un nou tip de bagaj de cală cu o greutate maximă de 10 kg, pe lângă opţiunile de 20 kg şi 32 kg existente.

În prezent pasagerii Wizz Air pot transporta gratuit şi un bagaj de cală de 10 kilograme.

Ryanair

Din 1 noiembrie, noua politică de bagaje Ryanair se modifică, după cum urmează:

– Clienţii fără prioritate pot transporta doar 1 bagaj de mână gratuit (mic), din 1 noiembrie. În prezent se poate transporta şi un bagaj mai mare (cu roţi) în mod gratuit. Bagajul mai mare era înregistrat la poartă şi trimis la cală (gratuit). Aceasta a dus la înregistrarea la poartă a până la 120 de bagaje gratuite, fapt ce cauza întârzieri pentru cele 25 de minute de returnare a aeronavei, spun oficialii Ryan Air.

Clienţii cu Prioritate la îmbarcare (în prezent 30%) pot continua să transporte 2 bagaje de mână gratuite (1 bagaj cu roţi de 10kg şi 1 bagaj mic).

Clienţii fără prioritate care doresc să transporte al 2-lea bagaj mai mare (cu roţi) pot achiziţiona un bagaj înregistrat de 10kg, la un tarif mai mic de 8€/£ la momentul rezervării (în prezent un bagaj de 20 de kg costă 25€/£). Acest bagaj cu roţi de 10kg trebuie înregistrat la ghişeul check-in de predare bagaje din aeroport.

Toţi clienţii cu bagaje înregistrate pot trece de la un bagaj de 20kg, la 25€/£, la un bagaj înregistrat mai ieftin de 10kg, la €/£8.

Această nouă politică va fi implementată la porţile de îmbarcare pe/din 1 noiembrie 2018 pentru toate rezervările efectuate pe/după 1 septembrie 2018.

”60% dintre clienţii Ryanair nu vor fi afectaţi de această schimbare a politicii pentru bagaje, din moment ce 30% dintre clienţi deja achiziţionează serviciul de Îmbarcare Prioritară şi 30% deja călătoresc doar cu 1 bagaj gratuit (mic) de mână. Ryanair se aşteaptă că din cei 40% de clienţi rămaşi (fără prioritate achiziţionată), afectaţi de această nouă politică, majoritatea fie va alege să călătorească cu Îmbarcare Prioritară sau va călători doar cu 1 bagaj gratuit (mic) de mână, respectiv alţii vor achiziţiona bagajul înregistrat de 10kg la preţ mai mic”, spun reprezentanţii Ryanair

Related posts

Virusul Wuhan din China s-ar putea raspandi fulgerator in toata lumea

Lucy Ionesco

MAE a emis o atentionare pentru romanii care doresc sa calatoreasca in Spania

Ioana Badulescu

Theresa May si-a anuntat demisia din functia de premier al Marii Britanii. Decizia vine pe fondul impasului politic in dosarul Brexit

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult