ALEGERI IN PSD: Dragnea isi va anunta in weekend candidatura la sefia partidului

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota septembrie 23, 2015 13:51

ALEGERI IN PSD: Dragnea isi va anunta in weekend candidatura la sefia partidului

Liviu Dragnea va candida la sefia PSD. Presedintele interimar al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat ca va face duminica anuntul privind candidatura sa la sefia PSD, precizand ca ” nu se mai pune problema daca, ci cand”.

“Optiunea mea pentru a candida este din ce in ce mai serioasa. Practic, as putea spune ca nu se mai pune problema daca, ci cand. Si va spun ca asa cum mi se pare firesc, asa cum cred ca este moral si de datoria mea, duminica, la conferinta judeteana de la Teleorman voi face anuntul. Anuntul trebuie faca in organizatia din care am facut parte, fac parte si voi face parte intotdeauna si in judetul pe care il iubesc foarte mult”, a anuntat Liviu Dragnea.

Dragnea a mai spus că nu a fost deranjat de anunţul lui Robert Negoiţă, de a candida la şefia PSD, dimpotrivă. “Oricine este liber sa candideze in partid. Competitia, de obicei, este buna. Nu are de ce sa ma deranjeze nici candidatura lui Robert Negoita, nici alta candidatura, dimpotriva”, a spus Oprea.

ALEGERI IN PSD: Robert Negoita candideaza la presedintia partidului, suparat ca primii doi lideri au probleme cu legea

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, că decizia lui Robert Negoiţă de a intra în cursa petru şefia PSD este una “democratică”, însă l-a avertizat că nu este în regulă să vorbească despre faptul că el şi Liviu Dragnea au probleme cu justiţia. “Nu cred că lui Negoiţă i se poate întâmpla să fie trimis în judecată pentru Referendum. Ceea ce mi se întâmplă mie nu i se poate întâmpla lui Robert şi nici nu îi doresc acest lucru”, a mjai completat Dragnea.

Întrebat de jurnalişti cum comentează declaraţia lui Marian Oprişan, care a spus că “Robert Negoiţă este candidatul PNL la conducerea PSD”, Liviu Dragnea a răspuns: “Sunt foarte multi colegi care m-au sunat si le-am spus ca cel mai important lucru din punctul meu de vedere este ca dupa alegeri si dupa congres, PSD sa iasa mai intarit si sa prezinte Romaniei un proiect politic de substanta, o piatra de hotar intre doua cicluri politice”.

Președintele PSD București, Robert Negoiță a anunțat marți că va candida pentru șefia formațiunii la viitorul congres. “Sunt decis să candidez pentru funcția de președinte al PSD la scrutinul din 11 octombrie, pe care l-am stabilit ieri în Comitetul Executiv”, a afirmat Robert Negoiță, la sediul PSD.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.