ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Campania electorala a PNL, coordonata de Blaga. Listele pentru parlamentare, gata pana la sfarsitul lunii

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota septembrie 16, 2016 11:16

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Campania electorala a PNL, coordonata de Blaga. Listele pentru parlamentare, gata pana la sfarsitul lunii

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Campania electorala a PNL pentru alegerile parlamentare de la sfarsitul acestui an va fi coordonata de Vasile Blaga, secondat de Catalin Predoiu si Gheorghe Falca. Decizia va fi parafata in cadrul Biroului Politic National al PNL de marti, transmit televiziunile de stiri, citand surse din partid. 

Listele PNL pentru alegerile parlamentare vor fi gata in jurul datei de 25 septembrie, urmand sa fie facuta validarea candidatilor de catre forul central al partidului.

In echipa lui Vasile Blaga ar putea intra, pe langa Catalin Predoiu si Gheorghe Falca (Primarul Aradului), si Marian Petrache (presedinte CJ Ilfov) si Mihai Voicu (presedinte PNL Sector 1). Totodata, in perioada urmatoare se va finaliza programul de guvernare al PNL, aflat pe mainile lui Catalin Predoiu.

Tot in sedinta BPN de marti, PNL va stabili echipa de campanie pentru alegerile parlamentare, care va fi condusă de copreşedintele Vasile Blaga. De altfel, Blaga a condus până acum toate campaniiile electorale ale PNL, dar şi cele ale fostului său partid, PDL.

Urmeaza a fi stabilite sumele cu care vor contribui la campanie membrii PNL care vor candida pe pozitii eligibile pe listele partidului.

Liberalii pregatesc si doua mari proiecte, cel de refoma parlamentara si cel privind reforma sistemului de pensii din Romania.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.