Alerta meteo! Vine iarna peste Romania, ANM a anuntat ninsori si vant puternic in mare parte din tara

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota noiembrie 20, 2017 14:23

Alerta meteo! Vine iarna peste Romania, ANM a anuntat ninsori si vant puternic in mare parte din tara

Alerta meteo! Vine iarna peste Romania, specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) au anuntat ninsori si vant puternic in mai multe regiuni din tara. Informarea emisa de ANM anunta ninsori si vant puternic in zonele montane, valabila din aceasta noapte, de la ora 03.00 si pana miercuri, la ora 18.00.

Potrivit ANM, va ninge slab şi în nord-vestul şi centrul ţării. Se vor înregistra ninsori moderate cantitativ și intensificări ale vântului la munte, lapoviță și ninsori în nord-vest și centru.

Meteorologii avertizează că la munte va ninge moderat cantitativ și local se va depune un strat mai consistent de zăpadă, iar vântul va avea intensificări temporare, cu viteze mai mari pe creste, unde vor fi rafale de peste 60-80 km/h, viscolind ninsoarea și spulberând zăpada.

Iti recomandam: VREMEA DE CRACIUN 2016 – REVELION 2017. Prognoza meteo pentru noiembrie, decembrie si de Sarbatori. Cum va fi vremea de Craciun

În nord-vestul și centrul țării vor predomina ninsorile, în general slabe cantitativ, cu precădere în cursul zilei de marți și în noaptea de marți spre miercuri.

La munte, în special la altitudini de peste 1.700 metri, vântul va avea intensificări în după-amiaza zilei de luni și în prima parte a nopții de luni spre marți, cu rafale de peste 90-100 km/h.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti citi si pe FacebookTwitter sau Google Plus

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.