Alexandra Zamfir si Emilian Remy Ovezea au murit in accidentul produs de plutonierul Dan Nica la Stefan cel Mare, judetul Constanta

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota ianuarie 25, 2017 19:23

Alexandra Zamfir si Emilian Remy Ovezea au murit in accidentul produs de plutonierul Dan Nica la Stefan cel Mare, judetul Constanta

Un grav accident rutier s-a produs, miercuri, in localitatea Stefan cel Mare din judetul Constanta, soldat cu doi morti si doi militari grav raniti. Alexandra Zamfir si Emilian Remy Ovezea sunt persoanele care au murit in accidentul produs de plutonierul Dan Nica, care conducea un autoturism al Ministerului Apararii Nationale (MApN). 

Potrivit Observator de Constanta, Alexandra Zamfir si Emilian Remy Ovezea sunt persoanele care au murit pe loc in accident. Impactul violent s-a produs intre un Logan apartinand MApN, in care se afla generalul de flotila aeriana Catalin Bahneanu si plutonierul Dan Nica.

Accidentul s-a produs în jurul orei 12.30, pe DN 22C, in localitatea Stefan cel Mare din judetul Constanta. Intr-un autoturism marca Renault se aflau Alexandra Zamfir si Emilian Remy Ovezea, ambii din Cernavoda, acestia mergand spre casa.

Citeste si: Generalul Catalin Bahneanu, ranit intr-un accident rutier produs in judetul Constanta, in drum spre Baza Mihail Kogalniceanu

Numai ca masina in care se aflau cei doi a fost spulberata de un autoturism Logan cu numere de inmatriculare ale Ministerului Apararii Nationale.

Soferul autoturismului Logan, plutonierul major Dan Nica, dar și pasagerul, generalul de flotila aeriana Catalin Bahneanu, comandantul Bazei aeriene 86 Fetesti ”Gheorghe Mociornita”, au fost grav raniti.

Foto: Observator de Constanta

Image may contain: 2 people, people smiling, people standing, selfie and closeup

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.