AMI JURCA, NEXT STAR 7 APRILIE 2016. Vocea de aur din Baneasa care a impresionat juriul Next Star

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota aprilie 7, 2016 23:12

AMI JURCA, NEXT STAR 7 APRILIE 2016. Vocea de aur din Baneasa care a impresionat juriul Next Star

AMI JURCA, NEXT STAR 7 APRILIE 2016. Amelia (Ami) Jurca are 11 ani si vine din Baneasa, judetul Constanta. Isi doreste ca motanul Miti sa fie gigant ca sa poata calatori cu el prin toata lumea si recunoaste ca de cate ori motanelul lipseste de acasa, se ingrijoreaza. Amelia a cantat divin pe scena NEXT STAR din 7 aprilie 2016.

Amelia Jurca a marturisit ca mai are o dorinta: sa isi micsoreze fratele. A explicat si de ce: pentru ca este mai mare decat ea si o bate.

AMELIA JURCA, NEXT STAR 7 APRILIE 2016. Amelia Jurca a intrat pe scena NEXT STAR filmand juriul. Dorian a intrat pe scena si i-a luat aparatul spunandu-i: e mai bine sa te filmez eu!

Amelia Jurca a cantat Janice Joplin, surprinzand pe toata lumea. “Cum e sa canti Janice Joplin la 11 ani?”, s-a intrebat Dan Negru.

Ea castigatoarea NEXT STAR din 7 aprilie 2016! VIDEO

Vezi si: AMALIA HROM, NEXT STAR 7 APRILIE 2016. VIDEO. Piele de gaina pe scena Next Star

CASTIGATOR NEXT STAR, 7 APRILIE 2016. Ei sunt cei mai talentati copii de pe scena NEXT STAR

“Cand eram mica faceam filmulete cu papusile mele”, a povestit mama Ameliei. Ii place sa faca showuri cu papusi cand se plictiseste. Totusi, Amelia nu a mai fost la astfel de concursuri, insa s-a declarat fericita ca a ajuns la Next Star.

AMELIA JURCA, NEXT STAR 7 APRILIE 2016. “Nu ma asteptam la asta. Waw! Am ramas cu gura cascata, efectiv nu am mai avut ce sa spun. M-a lasat in aer dupa interpretarea ei. A fost fascinanta, m-a acaparat cu totul”, a spus Alina Eremia.

“Nu a fost bine, a fost Waaaw. Sper sa o vedem in marea finala Next Star, pentru ca merita”, a spus si Dorian Popa.

Amelia Jurca a primit stelutele verzi necesare sa se califice in finala Next Star!

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.