Anca Pop a murit! Cunoscuta pentru piesa Ederlezi, Anca Pop a murit intr-un accident in Mehedinti, dupa ce a plonjat cu masina in Dunare. FOTO

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu decembrie 18, 2018 13:13

Anca Pop a murit! Cunoscuta pentru piesa Ederlezi, Anca Pop a murit intr-un accident in Mehedinti, dupa ce a plonjat cu masina in Dunare. FOTO

Anca Pop a murit! Cunoscuta pentru piesa Ederlezi, cantareata Anca Pop a murit intr-un accident in Mehedinti, dupa ce a plonjat cu masina in Dunare. In varsta de 34 de ani, solista era cunoscuta pentru colaborarea cu Goran Bregovic. 

Disparitia cantaretei Anca Pop a fost anuntata de sora ei, iar politia a fost alertata imediat. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta si ai Politiei Judetene Mehedinti, tanara ar fi derapat intr-o zona fara parapet, nu a reusit sa mai controleze volanul masinii si a plonjat in apa, nereusind sa iasa la suprafata.

Anca Pop a pierdut controlul volanului si a derapat in apele fluviului Dunarea, aproape de casa parinteasca. Anca Pop a decedat luni noaptea, 17 decembrie, la varsta de 34 de ani, dupa ce a plonjat cu masina in Dunare, in zona viaductului Svinita din Mehedinti. Scafandrii au intervenit imediat pentru a descoperi trupul ei.

Artista Anca Pop se intorcea de la Orsova si se indrepta spre casa parinteasca, Moldova Noua, in judetul Caras-Severin. Masina Ancai a fost gasita la aproape 10 metri de mal, scufundata in apa.

Detasamentul de Pompieri Orsova a intervenit pentru scoaterea autoturismului cazut in fluviul Dunarea, in zona viaductului, iar scafandrii au recuperat victima, insa nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viata. Potrivit politistilor, la volanul autoturismului se afla o femeie de 34 de ani din Moldova Noua (judetul Caras-Severin). Surse din politia de frontiera precizeaza ca este vorba despre cantareata Anca Pop, iar documentele gasite in masina confirma acest lucru.

Anca Pop, cunoscuta sub numele de scena Shamanca, a cantat cu muzicianul iugoslav Goran Bregović si a scris doua dintre piesele de pe albumul lui, „Champagne for Gypsies“.

In vara anului trecut, ea si-a lansat propriul album in Japonia, acolo unde locuia la momentul respectiv. Printre piesele sale se numara „Free Love“, „Super Cool“, „Ring Around“, „Loco Poco“ si „Ederlezi“. Anca Pop s-a facut remarcata si prin vlogguri despre spiritualiate si sexualitate, declarand si ca este bisexuala.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.