Ansamblul Alexandrov, Marele Cor al Armatei Rosii, renaste din propria cenusa! Concert special la Bucuresti pe 17 noiembrie

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu aprilie 26, 2017 21:46

Ansamblul Alexandrov, Marele Cor al Armatei Rosii, renaste din propria cenusa! Concert special la Bucuresti pe 17 noiembrie

Ansamblul Alexandrov, Marele Cor al Armatei Rosii, renaste din propria cenusa si revine la Bucuresti intr-o noua formula, cu un concert special intitulat “The Great Revival”. Evenimentul se va desfasura pe 17 noiembrie, la Sala Palatului. Pe scena vor fi 120 de artisti, iar repertoriul 100% rusesc va include bijuterii muzicale precum Ochi Cernye sau Kalinka.

Anul trecut, pe 25 decembrie, chiar in ziua de Craciun, un avion militar rusesc cu 92 de persoane la bord se prabusea in Marea Neagra, in zbor spre Siria. Toti pasagerii aflati la bord au murit. Printre ei, 64 de membri ai Corului Armatei Rosii. O pierdere imensa pentru cultura rusa.

Spectacolul “The Great Revival” straluceste prin dansurile autentice si garderoba somptuoasa, impresionanta: zeci de costume lucrate cu migala si talent. Pe scena vor fi 120 de artisti, iar repertoriul, 100% rusesc, va include bijuterii muzicale precum Ochi Cernye sau Kalinka. Turneul international din acest an ii va purta nu doar in Rusia, ci si in alte tari din Europa.

Biletele sunt disponibile la preturile de 100 lei (categoria III), 150 lei (categoria II), 200 lei (categoria I), 250 lei (categoria VIP). Pot fi cumparate online, prin eventim.ro, bilet.ro, myticket.ro si bilete.ro, si in format fizic, de la casele de bilete ale Salii Palatului, Magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu, oficiile Postei Romane semnalizate Bilete.ro si din magazinele Vodafone. Presale: 20% reducere la toate categoriile de bilete pana pe 9 mai inclusiv (un moment ales nu intamplator, ce comemoreaza Ziua Victoriei si sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial). In perioda de presale, biletele vor fi disponibile la preturile de 80 lei (categoria III), 120 lei (categoria II), 160 lei (categoria I), 200 lei (categoria VIP).

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.