Arisxandra Libantino este castigatoarea Next Star din 24 aprilie. VIDEO

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota aprilie 25, 2014 06:18

Arisxandra Libantino este castigatoarea Next Star din 24 aprilie. VIDEO

Arisxandra Libantino este castigatoarea Next Star, editia a noua din 24 aprilie 2014. Micuta Arisxandra Libantino a venit tocmai din Nottingham, Marea Britanie, dupa ce a reusit sa cucereasca o lume intreaga cu vocea ei. VEZI VIDEO CU CASTIGATOAREA NEXT STAR MAI JOS.

CASTIGATOR NEXT STAR: Simpatica englezoaica Arisxandra Libantino are numai 12 ani si pare foarte timida. Pe scena, insa, Arisxandra a cucerit juriul si publicul cu vocea ei, toata lumea ramanand de-a dreptul impresionata de calitatile frumoasei pustoaice.

CASTIGATOR NEXT STAR: Connect-R, Pepe, Lora, Vasile Muraru si Maria Carneci au ramas fara cuvinte cand au ascultat-o pe Arisxandra. La final, au curs rauri de aplauze…

HotWeek.ro iti recomanda si: A reusit sa uimeasca la Next Star cu un numar incredibil 

CASTIGATOR NEXT STAR:Tanara de 12 ani, venita tocmai din Nottingham, Marea Britanie, este deja celebra acasa, dupa ce a participat la un binecunoscut concurs de talente. Acum, a venit in Romania si a reusit sa-i dea pe spate pe membrii juriului, care a ales-o castigatoarea editiei din 24 aprilie a show-ului de talente Next Star, difuzat de Antena 1.

ARISXANDRA LIBANTINO - CASTIGATOAREA NEXT STAR DIN 24 APRILIE

ARISXANDRA LIBANTINO - CASTIGATOAREA NEXT STAR DIN 24 APRILIE

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.