Artemis Bolog, o eleva de 17 ani din Petrila, s-a sinucis in padure. Artemis urma sa dea examenul de Bacalaureat

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota martie 15, 2016 13:09

Artemis Bolog, o eleva de 17 ani din Petrila, s-a sinucis in padure. Artemis urma sa dea examenul de Bacalaureat

Artemis Bolog, o eleva de 17 ani din Petrila, s-a sinucis intr-o padure din localitate. Artemis Bolog era eleva in clasa a 12-a la Grupul Scolar Constantin Brancusi din Petrila si urma sa dea examenul de Bacalaureat. Fata nu s-a dus la scoala ieri si a sunat o colega sa o intrebe daca merge la antrenament la fotbal.

Probleme cu familia n-ar fi avut si, potrivit primelor informatii, fata s-ar fi sinucis din dragoste. Politistii au demarat o ancheta care sa stabileasca cu exactitate cauzele mortii tinerei din Petrila.

Artemis Bolog a fost gasita spanzurata de un copac, aseara, iar anchetatorii spun ca este vorba de o sinucidere, potrivit presei locale. Politistii spun ca nu au gasit un bilet de adio de la eleva.

Copila ar fi plecat de la scoala si in drum spre casa s-a dus la marginea Jiului de Est, intr-un palc de padure numit Paraul Dracului, unde s-a spanzurat. Eleva avea o situatie scolara buna. Profesorii de la liceul la care invata Artemis spun ca tanara nu a fost la cursuri in ziua in care a recurs la teribilul gest.

Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

Va prezentam mai jos ultima postare a tinerei Artemis Bolog, dar si cateva poze de pe profilul sau de Facebook.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.