ATENTIE, in Bulgaria se fura ca in codru! Inca un roman a ramas fara masina chiar in fata unui hotel de 4 stele

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota iulie 5, 2015 10:43

ATENTIE, in Bulgaria se fura ca in codru! Inca un roman a ramas fara masina chiar in fata unui hotel de 4 stele

Atentie daca mergeti in vacanta in Bulgaria, furturile de automobile nu sunt un mit. Inca un roman plecat in concediu in Bulgaria a ramas fara masina, dupa ce hotii au furat autoturismul chiar din fata hotelului de 4 stele unde se cazase. Romanul platise taxa de parcare si primise chiar si bon fiscal.

Barbatul ramas fara autoturism in Bulgaria este din Craiova si isi petrecea weekendul intr-un hotel din Sunny Beach, unde venise impreuna cu iubita, fratele si cativa prieteni. Masina, un BMW in valoare de 10.000 de euro, o lasase in parcarea privata a hotelului, pentru care a platit o taxa de 10 euro, scrie Gazeta de Sud.

“Am platit parcarea 20 de leva, echivalentul a zece euro. Mi-au dat bon fiscal. Nu mi s-a spus absolut nimic cum ca parcarea ar fi supravegheata doar pana la o anumita ora. Am iesit pe balcon sa fumez si am vazut ca nu mai este masina in parcare. Am facut un atac de panica. Nu am stiut ce sa fac si cum sa reactionez. Am coborat la receptie, dar nu era nimeni. Am tipat, am urlat. La un moment dat a aparut o domnisoara, care nu a scos un sunet.

Am vazut pe camerele de supraveghere cum au sosit hotii cu o masina alba pe care au pus-o pe partea cealalta a strazii. Erau patru. Doi s-au dus la masina mea si lucrau cu mare zor si doi asigurau spatele. In momentul in care a pornit alarma, au mai iesit doi baieti din hotel care nu au avut nici o reactie. Am chemat politia”, a povestit tanarul.

Cinci romani raman fara masina saptamanal in Bulgaria

“Politistii mi-au spus ca nu ii pot identifica pe hoti. Au precizat ca sunt cinci cazuri de romani pe saptamana care raman fara masina. Am avut noroc cu atasatul cultural care m-a ajutat. Daca nu era el, nu reuseam sa ma inteleg, chiar si cu autoritatile”, a spus Daniel Badescu.

Rudele pagubitului suspecteaza ca angajatii hotelului ar avea o implicare in furt.

Daca plecati cu masina in Bulgaria, este recomandat sa incheiati si o asigurare pentru furt. Cel mai bine este sa circulati doar ziua si pe soselele principale. Puteti cere ajutorul politistilor romani detasati pe perioada verii in statiunile bulgaresti.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.