Autostrada Soarelui a intrat in lucrari de reparatii, CNAIR impune restrictii de viteza

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota septembrie 16, 2019 12:22

Autostrada Soarelui a intrat in lucrari de reparatii, CNAIR impune restrictii de viteza

Autostrada Soarelui a intrat in lucrari de reparatii. Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anuntat, luni, ca au inceput lucrarile de reparatii pe sectorul de beton al Autostrazii Soarelui (A2).

Astfel, reprezentantii DRDP Bucuresti au inceput montarea semnalizarii rutiere in vederea demararii lucrarilor de reparatii pe calea 1 a Autostrazii Soarelui (A2), Bucuresti-Constanta (km 21- km 27). 

”Obiectivul programat sa dureze 24 de luni consta in frezarea dalelor de beton, consolidarea fisurilor active si repararea rosturilor degradate, atat pe calea 1, cat si pe calea 2. Facem apel catre participantii la trafic sa circule cu atentie si sa respecte semnalizarea rutiera existenta, precum si restrictiile de viteza instituite in zona lucrarilor, si anume de 60 km/h”, se arata in comunicat.

Lucrarile sunt impartite in doua loturi. Lotul 1 km (12 – km 24) calea 1 si 2, are o lungime de 12 km, si va fi executat de PORR CONSTRUCT la o valoare a lucrarilor de 41.7 milioane lei, fara TVA.

Lotul 2 (km 24 – km 36) calea 1 si 2, tot in lungime de 12 km, va fi executat de SAGA BUSINESS CONSTRUCT, la o valoare a lucrarilor de 44,9 milioane lei, fara TVA.

Programarea lucrarilor a fost facuta pentru aceasta perioada in urma discutiilor cu patronatele din turism pentru a nu afecta traficul rutier in sezonul estival. Finantarea este asigurata prin transfer de la bugetul de stat si venituri proprii, potrivit CNAIR.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.