Autostrada Soarelui intra in reparatii pana la sfarsitul lunii aprilie

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota martie 13, 2017 22:41

Autostrada Soarelui intra in reparatii pana la sfarsitul lunii aprilie

Atentie, soferi! Autostrada Soarelui, cea mai circulata autostrada din Romania in timpul verii, va intra in reparatii dupa data de 15 martie, lucrarile urmand a se incheia la sfarsitul lunii aprilie. Reparatiile au loc la solicitarea Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Conducerea CNAIR a cerut Directiei Generale de Monitorizare si Mentenanta a Infrastructurii Rutiere sa grabeasca procedurile pentru lucrarile de intretinere curenta pe timp de vara a Autostrazii Soarelui. Cele mai multe probleme cu gropile se inregistreaza pe tronsonul Bucuresti-Fundulea, potrivit soferilor citati de jurnalistii de la Capital.

Lucrarile de reparatii la Autostrada A2 se vor desfasura de la mijlocul lunii martie pana la sfarsitul lunii aprilie, inclusiv noaptea si in weekend. Dupa iarna 2016-2017, Autostrada Soarelui este plina de gropi, asa cum se intampla dealtfel in fiecare an.

„Autostrada Bucuresti-Constanta intra intr-un program de lucrari de intretinere curenta pe timp de vara. Cel tarziu la sfarsitul lunii aprilie, aceste lucrari trebuie finalizate finalizate pentru ca incepe sezonul estival. Vor exista anumite restrictii de circulatie pe anumite portiuni de autostrada unde se afalteaza si se efectueaza diverse lucrari de mentenanta”, sustin reprezentantii CNAIR.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.