Basescu, despre spaimele lui Ponta ca guvernul Ciolos ii va distruge realizarile

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota noiembrie 17, 2015 11:53

Basescu, despre spaimele lui Ponta ca guvernul Ciolos ii va distruge realizarile

Fostul presedinte Traian Basescu a scris, marti, un mesaj pe Facebook, intitulat “Spaimele lui Ponta”, in care il acuza pe fostul premier ca a “impins tara pe marginea prapastiei”, exprimandu-si totodata speranta ca premierul desemnat Dacian Ciolos “nu a mers atit de departe cu concesiile facute PSD incit sa persevereze in politicile prociclice catastrofale ale predecesorului”.

Va prezentam mai jos mesajul lui Traian Basescu postat pe pagina sa de Facebook:

“Spaimele lui Ponta

De doua zile Doctor Ponta isi face publice spaimele precum ca Guvernul Ciolos ii va distruge realizarile marete ale mandatului si din pacate sunt destui care ii tin isonul.

In realitate, Doctor Ponta a guvernat prin minciuna si populism si a impins tara pe marginea prapastiei din punct de vedere al echilibrelor macroeconomice la fel ca si aliatul sau Tariceanu in 2007-2008 .

Speranta mea este ca Dacian Ciolos nu a mers atit de departe cu concesiile facute PSD incit sa persevereze in politicile prociclice catastrofale ale predecesorului.

Doctor Ponta, mergi omule si te odihneste.

Pentru Romania este o binecuvintare ca nu mai esti la butoanele bugetului pe care sa apesi iresponsabil, ca un bebelus care inca nu merge in picioare dar care apasa vesel pe tastele telefonului mobil”.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.