Basescu promite o opozitie fara compromisuri PSD: Acesta pare sa fi fost destinul meu in politica

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota decembrie 14, 2016 10:51

Basescu promite o opozitie fara compromisuri PSD: Acesta pare sa fi fost destinul meu in politica

Presedintele PMP, Traian Basescu, a publicat miercuri, un mesaj pe Facebook prin care promite ca va face o opozitie ferma si fara compromisuri PSD, partid care a castigat tot ce se putea castiga din punct de vedere politic: alegerile locale, cu primarii si consilii judetene, precum si alegerile parlamentare.

In acest context, fostul presedinte al Romaniei sustine ca are obligatia ca in numele democratiei, impreuna cu toate resursele politice ale micutului PMP, sa asigur o opozitie ferma, fara compromisuri, fara jumatati de masura”.

Basescu isi incheie mesajul: “Pana la urma, acesta pare sa fi fost destinul meu in politica: opozitia fara compromisuri la PSD.”

Redam mai jos mesajul integral postat de Traian Basescu pe pagina sa de socializare.

“Opozitia la PSD

In 2016, PSD a castigat tot ce se putea castiga din punct de vedere politic.

PSD-ul domnului Dragnea domina copios primariile, consiliile judetene, Parlamentul, ministerele. Victoriile lor in alegerile locale si legislative sunt rezultatul votului democratic al romanilor.

Am insa obligatia ca in numele democratiei, impreuna cu toate resursele politice ale micutului PMP, sa asigur o opozitie ferma, fara compromisuri, fara jumatati de masura. Asta este democratia.

Pana la urma, acesta pare sa fi fost destinul meu in politica: opozitia fara compromisuri la PSD”.

Vezi si: Basescu la sediul PMP: 6% e un scor bun. In viata mea de politician este prima data cand sunt de acord cu Antena 3

Consiliul Fiscal considera ca amanarea unor reduceri de taxe va atenua impacul bugetar provocat de masurile populiste adoptate de Parlament

 

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.