Black Friday 2017 ia startul la evoMag pe 1 noiembrie. Din oferta: Televizoare de la 349 lei sau telefoane mobile mai ieftine cu pana la 48%

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu octombrie 31, 2017 17:05

Black Friday 2017 ia startul la evoMag pe 1 noiembrie. Din oferta: Televizoare de la 349 lei sau telefoane mobile mai ieftine cu pana la 48%

BLACK FRIDAY 2017. Retailerul online evoMag a anunţat marţi ca da startul reducerilor de Black Friday pe 1 noiembrie, oferind reduceri de până la 70% la aproape 30.000 de produse. Printre acestea, televizoare, telefoane mobile si electrocasnice, care vor putea fi achizitionate de clienti la preturi mult mai mici decat in restul anului.

BLACK FRIDAY 2017. Reducerile vor fi aplicate la aproape toate categoriile de produse, iar evoMAG va desfăşura ediţia din acest an a Black Friday în intervalul 1 – 19 noiembrie, în trei runde. Prima rundă va fi între 1 şi 5 noiembrie, runda a doua între 7 şi 14 noiembrie, iar runda a treia între 17 şi 19 noiembrie. În fiecare nouă rundă vor fi incluse şi produse diferite, care nu au beneficiat de reduceri în rundele anterioare.

”De Black Friday, clienţii vor putea achiziţiona televizoare de la 349 lei, sau cu preţuri reduse aproape la jumătate, telefoane mobile cu până la 48% mai ieftine, electrocasnice cu preţuri mai mici cu până la 35% etc. Clienţii pot beneficia de o reducere suplimentară de 10% la orice comandă mai mare de 600 de lei, în cazul în care vor accesa un credit online de la Credius”, se arată în comunicat.

Iti recomandam: BLACK FRIDAY 2017. S-a lansat Ghidul pentru Black Friday 2017, vanzari care se vor desfasura pe 17 noiembrie in mediul online

BLACK FRIDAY FLANCO, primul mare reteiler care face reduceri spectaculoase timp de 24 de ore 

BLACK FRIDAY 2017. În plus, compania pune la dispoziţia clienţilor mai multe opţiuni de plată. Astfel, produsele cumpărate pot fi plătite în această perioadă în 18 rate fară dobândă prin Banca Transilvania, în 11 rate fără dobândă prin cardul de credit de la ING, în 7 rate fără dobândă prin UniCredit şi în 6 rate fără dobândă prin BRD, BCR, Banca Transilvania, Garanti Bank şi Alpha Bank.

”Clienţii le vor putea primi produsele comandate într-una sau în trei ore de la plasarea comenzii, dacă optează pentru livrare rapidă. Această opţiune este disponibilă pentru produsele comandate până pe data de 15 noiembrie”, se arată în comunicat.

În cazul produselor comandate în intervalul 17 – 19 noiembrie, în ultima rundă de Black Friday, jumătate dintre acestea vor fi livrate în 48 de ore, urmând ca restul produselor să ajungă la clienţi în cel mult 4 zile de la plasarea comenzii, a anunţat compania.

Cel mai mare retailer online din România, eMag, a anunţat recent că va începe campania Black Friday în 17 noiembrie.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.