Borcea, in prag de divort pentru Valentina Pelinel? Ce declara confidenta Valentinei

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota ianuarie 9, 2016 00:22

Borcea, in prag de divort pentru Valentina Pelinel? Ce declara confidenta Valentinei

Cristi Borcea ar avea de gand sa divorteze de Alina pentru Valentina Pelinel, dezvaluie surse apropiate fostului fotomodel. Este vorba despre Luminita Nicolescu, antrenoarea ei de fitness, care mai sustine ca Borcea a vazut tot timpul in Valentina Pelinel idealul de femeie.  

Un secret pe care Valentina Pelinel l-a ascuns timp de patru luni a devenit luni seara (5 ianuarie) o certitudine. Fostul fotomodel a confirmat vestea ca este insarcinata si urmeaza sa devina mamica unui baietel in aceasta primavara, insa apropiatii ei stiau de mai mult timp ca blondina traverseaza una dintre cele mai fericite perioade din viata ei.

Printre cei care i-au fost tot timpul aproape Valentinei (35 de ani) se numara Luminita Nicolescu, antrenoarea ei de fitness si, totodata, confidenta ei. Pe cele doua le leaga o prietenie de multi ani. In urma cu cinci ani, cele doua au scos impreuna un dvd de aerobic, iar de atunci, Valentina a devenit nelipsita din sala de fitness a Luminitei.

Ea a ajutat-o sa revina la antrenamente dupa accidentul de pe partia de schi de la finele lui 2013 si tot ea o sprijina acum sa sa pregateasca sa-si aduca pe lume baietelul pe cale naturala. Daca va intrebati cine a fost prima persoana care a aflat secretul bine pazit al Valentinei Pelinel, ei bine, este vorba tot de aceeasi Luminita Nicolescu.

Antrenoarea de fitness este de parere ca mariajul sotilor Borcea a ajuns la final si ca Valentina poate fi femeia pe care a asteptat-o toata viata. “Trebuie sa admitem ca exista momente in care o casatorie se consuma, intr-un fel sau altul. Probabil ca acea casatorie cu Alina a ajuns la final. E posibil ca tatal copilului Valentinei sa fi vazut in ea idealul de femeie pe care a cautat-o toata viata”, a declarat Luminita Nicolescu.

loading...
loading...

1 Comment

  1. George ianuarie 9, 19:34

    E ea de parere ca mariajul celor doi a ajuns la sfarsit? Dar de unde stie? A locuit cu ei?

    Reply to this comment