Calin Merca si Emil Floare – Vin colindatorii. VIDEO. Asculta colindul care a impresionat internetul!

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota decembrie 10, 2015 18:58

Calin Merca si Emil Floare – Vin colindatorii. VIDEO. Asculta colindul care a impresionat internetul!

Calin Merca si Emil Floare sunt doi teologi care au impresionat internetul cu un colind cunoscut mai ales in interpretarea lui Tudor Gheorghe – “Vin colindatorii”. Calin Merca este teolog si viitor avocat, peste o luna urmand a incepe stagiatura, iar Emil Floare este teolog si IT-ist. Cei doi au fost inregistrati de un prieten in timp ce cantau colindul “Vin colindatorii” in biserica, iar clipul a fost postat pe internet. Cei care l-au ascultat au ramas impresionati de vocea lor.

“Un prieten ne-a luat pe nepregatite. Ne-a filmat cu telefonul”, a spus Calin Merca in emisiunea lui Catalin Maruta de la Pro TV.

“Ma bucur ca am reusit sa ajungem cu acest colind la sufletele oamenilor si sa le facem sarbatorile mai frumoase”, a spus si Emil Floare.

Calin Merca a dezvaluit ca bucura inimile oamenilor de mai multi ani cu cele mai frumoase colinde.

“Nu avem nimic planificat. Noi colindam de cativa ani, suntem mai multi baieti. Mergem in preajma sarbatorilor si colindam unde suntem chemati. Prima data am terminat Teologia, apoi teologia pastorala si dreptul”, a spus Calin Merca.

Emil este IT-ist si absolvent de Teologie. “Prietenul si colegul meu mi-a fost profesor la seminar”, a explicat el.

Oamenii i-au felicitat pe cei doi atat pe retelele de socialziare, cat si pe Youtube, emotionati de colindul lor. Catalin Maruta le-a promis celor doi ca daca vor scoate un album de colinde, ii va ajuta sa il promoveze.

loading...
loading...

2 Comments

  1. florin decembrie 11, 19:49

    din pacate un colind dureros si real

    Reply to this comment
  2. Mirela decembrie 17, 18:21

    Impresionant!

    Reply to this comment