CASTIGATOR NEXT STAR, 20 martie: Daniela Negoita, cea mai tare rapperita din Romania. VIDEO

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota martie 20, 2014 20:44

CASTIGATOR NEXT STAR, 20 martie: Daniela Negoita, cea mai tare rapperita din Romania. VIDEO

NEXT STAR: Daniela Negoita este cea mai tare rapperita din Romania. A dovedit-o din plin la Next Star, emisiunea difuzata joi seara de Antena 1, moderata de indragitul prezentator Dan Negru.

“Asta seara, Daniela Negoita este castigatoarea”, a spus Vasile Muraru. Juriul a felicitat-o pe rand pe fetita. “Nu stiu cum ma simt, nu stiu sa mai vorbesc. Nu mai stiu sa mai zic nimic.”, a spus Daniela.

“Daniela a fost o surpriza foarte mare pentru noi. Nu ne asteptam sa vina o pustoaica de 10-11 ani sa cante atat de bine”, a spus Lora.

NEXT STAR: A cantat atat de bine, incat juriul a ramas mut de uimire de calitatile fetitei de 12 ani care sepricepe atat de bine la rapp. La doar 12 ani, Daniela Negoita este o fetita tare hotarata. Micuta rapperita adora sa faca spectacol.

NEXT STAR: Daniela vine din Galati, iar mama ei povesteste că încă de la grădiniță a fost pasionată de natură: ” Avea un microscop de jucărie și studia plantele”. Ba mai mult, a avut ocazia să primească o tabletă, dar a refuzat: ”E de ajuns telefonul pe care-l am”, a mărturisit Daniela.

NEXT STAR: In platoul de la ”Next Star”, Daniela Negoita a făcut spectacol in toata regula. A cântat piesa ”Swagger Jagger” a lui Cher Lloid atât de bine, încât dacă nu vedeai imaginile, ai fi pariat că în platoul emisiunii este cântăreața britanică.

NEXT STAR: Connect-R i-a spus ca e cel mai tare rapper de varsta ei pe care l-a cunoscut si i-a marturisit ca daca ar asculta-o greii rappeului international, cu siguranta ar semna un contract cu ea. Daniela a fost, dealtfel, primul rapper de la Next Star.

“Oameni buni, nu vreau sa gresesc si sa ma grabesc, pentru mine seara asta s-a oprit la rappul asta. Nu credeam ca o fata poate sa dea rapp in halul asta!”, a mai spus Connect-R.

Lora a adaugat si ea: “O fata poate, dar nu de varsta ei. Si ce engleza are. E un rapp european. A si cantat cu vocea, a dansat, a avut atitudine. Am crezut ca e CD direct. Nu stiu daca ne vom mai intalni cu asa ceva. Daca pe Daniela o va asculta Timbarland, Busta Rhymes, o ia cu siguranta si va semna cu ea”.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.