Catalin Predoiu isi asuma candidatura PNL la Primaria Generala, constrans de imprejurari

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota aprilie 20, 2016 19:14

Catalin Predoiu isi asuma candidatura PNL la Primaria Generala, constrans de imprejurari

Liderul PNL Bucuresti, Catalin Predoiu, a anuntat, miercuri dupa-amiaza, ca isi asuma candidatura PNL la Primaria Generala, dupa ce Marian Munteanu a anuntat in urma cu putin timp ca isi retrage candidatura. Candidatura lui Predoiu urmeaza sa fie validata joi de PNL. Predoiu este cea de-a patra nominalizare a PNL pentru Primaria Generala, dupa Cristian Busoi, Ludovic Orban si Marian Munteanu.

Predoiu a afirmat, totodata, ca il invita pe Ciprian Ciucu, in prezent candidat independent la Primaria Generala, sa se inscrie in PNL. De precizat ca Ciprian Ciucu este sustinut de M10.

De precizat ca Predoiu a refuzat de trei ori pana acum sa candideze la Primaria Generala.

“Voi cere partidului votul de încredere pentru această candidatură. Le cer liberalilor să îşi aducă aminte de 2014, de greutăţile pe care le-am întâmpinat. Le cer să învingem din nou aşa cum am făcut-o în 2014”, a spus în fața presei Cătălin Predoiu.

”În momentul în care echipa este pusă în primejdie, datoria mea este să acţionez în aşa fel încât să nu contribui la adâncirea unor disensiuni”, si-a justificat retragerea Marian Munteanu, care a reclamat o campanie agresivă la adresa sa. El susține că nimic din ce s-a vehiculat în spațiul public nu îl incriminează. ”Tot ce s-a spus va fi demontat”, a adăugat Predoiu.

Citeste si: PNL iar a ramas fara candidat! Marian Munteanu si-a retras candidatura pentru Primaria Capitalei: Nu se pot castiga lupte fara loialitate

PNL nu mai are credibilitate, pierderea de imagine nu se mai poate compensa, considera Alina Mungiu Pippidi

Liderul PNL București, Cătălin Predoiu, este cea de-a patra nominalizare a liberalilor pentru Primăria Generală, după Cristian Bușoi, Ludovic Orban și Marian Munteanu.

Candidatura lui Cătălin Predoiu urmează a fi validată joi, în ședința Biroului Politic Național al PNL, programat de la ora 16,00. Semnăturile trebuie strânse în doar câteva zile. Marți, 26 aprilie, expiră termenul-limită pentru înscrierea candidaților.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.