Catalina Ponor si Marian Dragulescu, medalii de aur la barna si sarituri la Cupa Mondiala din Ungaria

Delia Ion
By Delia Ion septembrie 11, 2017 09:02

Catalina Ponor si Marian Dragulescu, medalii de aur la barna si sarituri la Cupa Mondiala din Ungaria

GIMNASTICA – Catalina Ponor si Marian Dragulescu au castigat, ieri, medalii de aur la barna si sarituri, tripla campioana olimpica de la Atena adjudecandu-si si medalia de argint la sol, in cadrul concursului de „Cupa Mondiala” de la Szombathely (Ungaria), notele obtinute de amandoi ilustrand un progres in ceea ce priveste dificultatea si acuratetea executiei exercitiilor.

Astfel, la primul aparat al reuniunii de duminica, Marian Dragulescu a reusit o saritura care ii poarta numele aproape perfecta, fiind notat de brigada de la executie cu 9,400, cu un total de 15,000, iar la a doua saritura a primit 14,566, media foarte buna, de 14,783 puncte, asigurandu-i detasat primul loc.

De asemenea, cu medalia de aur a fost recompensata si Catalina Ponor, exact la aparatul care a urmat in program, barna, unde, cu 13,933 (dificultate 5,6, executie 8,333), gimnasta romana a ocupat prima pozitie a podiumului. La sol, Catalina Ponor s-a clasat pe locul secund, cu 13,566, dupa canadianca Brooklyn Moors.

Pentru gimnastii nostri urmeaza „Cupa Mondiala” de la Paris, saptamana aceasta, dupa care se pleaca la Mondialele de la Montreal, competitie al carei ambasador a fost desemnat de organizatori si de Federatia Internationala de gimnastica Nadia Comaneci, eroina Jocurilor Olimpice 1976 din orasul canadian.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.