Ce spune PSD Bucuresti despre schimbarea candidatului PNL la Primaria Capitalei

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota februarie 22, 2016 18:55

Ce spune PSD Bucuresti despre schimbarea candidatului PNL la Primaria Capitalei

PSD Bucuresti a reactionat, luni, la schimbarea candidatului PNL la Primaria Capitalei Gabriela. Gabriela Firea, vehiculata candidatul PSD la Primaria Generala, adeclarat ca organizatia PSD Bucuresti nu este “nici surprinsa, nici impresionata” de anuntul facut de PNL privind inlocuirea lui Cristian Busoi cu Ludovic Orban.

Dealtfel, Gabriela Firea este considerata favorita in cursa interna a PSD pentru scrutinul din Bucuresti.

”Organizatia PSD Bucuresti, pe care o conduc in calitate de presedinte interimar, nu este nici surprinsa nici impresionata de anuntul facut de PNL-PD privind inlocuirea domnului Busoi cu domnul Ludovic Orban in postura de candidat pentru functia de Primar General al Capitalei. Este dreptul si problema liberalilor sa-si aleaga cel mai potrivit candidat, noi nu putem decat sa luam nota”, se arata intr-un comunicat al PSD, citat de Mediafax.

Gabriela Firea sustine ca indiferent daca va candida sau nu la Primaria Capitalei, PSD Bucuresti va desfasura o campanie “pozitiva, civilizata, axata pe oferta proprie si nu pe atacarea adversarilor”. Ea a amintit si despre “performantele negative” a doi primari PNL din Bucuresti.

Catalin Predoiu, un fost PDL-ist, a prezentat candidatul PNL la Primaria Capitalei: Propunem o echipa care sa invinga PSD

Cristian Busoi se retrage de la Primaria Capitalei, candidatul PNL va fi Ludovic Orban

”Am remarcat insa declaratia presedintelui PNL Bucuresti al carui obiectiv, asumat de intregul PNL-PD este acela de a cuceri Primaria Capitalei. Nu stim daca se refera la ocuparea de facto a cladirii sau la castigarea accesului la cel mai mare buget local din Romania, dar este limpede ca prioritatea liberalilor nu este, din pacate, imbunatatirea calitatii vietii oamenilor. Asa cum lupul isi schimba parul, dar naravul ba, PNL-PD si-a schimbat candidatul, dar a ramas tributar aceluiasi stil de a face campanie negativa si de a-si axa discursul pe ‘dezastrul’ lasat de Sorin Oprescu, un primar care le-a apartinut insa si lor, in egala masura. Asta ca sa nu mai aducem in discutie ‘performantele’ celor doi primari liberali de sector, Andrei Chiliman si Rares Manescu”, a declarat Gabriela Firea.

Amintim ca prim-vicepresedintele PNL Cristian Busoi a anuntat, luni, ca se retrage din cursa pentru Primaria Capitalei si a decis sa sustina candidatura lui Ludovic Orban la Primaria Capitalei, afirmand ca hotararea a fost luata impreuna cu liderii PNL din Bucuresti si de la nivel central, in urma unei analize sociologice.

Ludovic Orban a afirmat ca este pregatit sa urmeze pasii pentru definitivarea candidaturii sale, adaugand ca in spatele candidaturii sale se afla “o viata de munca in slujba comunitatii”.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.