Cei mai indragiti fosti concurenti din istoria MIREASA PENTRU FIUL MEU, reuniune de ultima ora

Delia Ion
By Delia Ion ianuarie 29, 2017 14:51

Cei mai indragiti fosti concurenti din istoria MIREASA PENTRU FIUL MEU, reuniune de ultima ora

Cei mai indragiti fosti concurenti ai show-ului matrimonial MIREASA PENTRU FIUL MEU s-au reunit, duminica, pentru un eveniment special. “Ne pregatim de Mireasa, ne pregatim de nunta”, a spus unul dintre fostii concurenti, insa sub forma de gluma. Vedeti imagini mai jos.

Raymond, Andrei, Cristina, Cristian, Ionut, Sorin si Denisa se numara printre fostii concurenti ai show-ului matrimonial MIREASA PENTRU FIUL MEU care au raspuns “prezent” la adunarea de langa Bucuresti. De fapt, acestia au venit pentru o filmare in Buftea, iar Sorin Ciosici a ales sa impartaseasca momentul cu fanii de pe Facebook intr-o interventie Live.

Sorin a glumit pe marginea zecilor de intrebari venite din partea sustinatorilor curiosi sa afle de ce s-au reunit toti. “Ne pregatim de Mireasa, de nunta, ne-au chemat astia. Ne-au gasit mirese. Toti ne insuram”, a glumit Sorin Ciosici.

“Ionut a divortat”, a continuat Sorin, dupa ce Ionut spus razand “Lumea nu sie ca Ionut a divortat”.

Apoi, fanii au vrut sa afle unde sunt partenerele baietilor. “Intram asa la Mireasa, toata lumea. Fetele se imbraca”, a spus Sorin.

Cum internautii au continuat sa insiste sa afle pentru ce s-au adunat de fapt fostii concurenti, Sorin a adus cateva lamuriri: “Filmam ceva, nu ne ducem nicaieri. (…) Suntem intr-un pent-house de 120.000 de euro”.

Denisa si Elly sunt singurele fete care au aparut in interventia Live a baietilor. Numai ca Elly era suparata ca nu-i vine rochia!

Citeste si: Alexandra, fosta concurenta Mireasa pentru Fiul Meu, se muta in Bucuresti pentru Florin?

Gala Mireasa pentru Fiul Meu din 28 ianuarie 2017. Andreea si Radu, mirii saptamanii, au plecat! Scandal dupa abandonul lor, noi concurenti vor in Casa MPFM 6

Razboi intre surorile MPFM! Mihaela a facut dezvaluiri in lacrimi dupa atacul Alexandrei

Image may contain: 3 people, people standing, shoes and indoor

Image may contain: 1 person, smiling, indoor

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.