CFR Cluj a iesit din insolventa si poate evolua in cupele europene

Delia Ion
By Delia Ion mai 30, 2017 13:06

CFR Cluj a iesit din insolventa si poate evolua in cupele europene

CFR Cluj a iesit din insolventa. Vestea a devenit o certitudine dupa ce Curtea de Apel Cluj a aprobat pozitiv demersurile facute de clubul ardelean. In urma acestei decizii, CFR Cluj a primit unda verde pentru a evolua in competitiile europene incepand cu sezonul 2018-2019.

Iesirea din insolventa a fost posibila dupa ce Marian Bagacean, noul finantator al lui CFR Cluj, a achitat datoriile clubului de 5 milioane de euro. Ultima problema a fost datoria fata de firma de echipament sportiv Joma din cauza careia judecatorul sindic amanase iesirea din insolventa.

 

“Este un mare succes, un moment isoric pentru club! Era o decizie normala, anormal era ce s-a intamplat inainte. S-a facut dreptate si am iesit si la timp. Cel mai important era sa iesim din conferinta deoarece in caz contrar eram dati cu un pas inapoi”, a fost prima reactie a presedintelui Iuliu Muresan.

Odata cu iesirea din insolventa, CFR Cluj va avea drept de participare in cupele europene in sezonul 2018-2019. FR Cluj este al doilea club care iese din insolventa, dupa FC Dinamo Bucuresti. in Liga I mai sunt in insolventa Gaz Medias, Pandurii Targu Jiu si ASA Targu Mures.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.