CNA a votat retragerea sprijinului si revocarea din functie a Laurei Georgescu

Corina Alexandru
By Corina Alexandru martie 19, 2015 18:18

CNA a votat retragerea sprijinului si revocarea din functie a Laurei Georgescu

Consiliul National al Audiovizualului (CNA), reunit joi in sedinta, a luat hotararea sa transmita Parlamentului o solicitare de revocare a Laurei Georgescu din calitatea de presedinte al CNA.

La inceputul sedintei, membrii CNA au votat introducerea pe ordinea de zi a propunerii respective, venita din partea Monicai Gubernat, care a adus argumente in vederea sustinerii propunerii sale.

Prezenti la sedinta : Radu Calin Cristea, Rasvan Popescu, Dorina Rusu, Radu Herjeu (fara drept de vot), Gabriel Tufeanu, Monica Gubernat, Valentin Jucan și Florin Gabrea au votat pentru retragerea sprijinului si inaintarea catre Parlament a solicitarii privind revocarea din functie a presedintei CNA, Laura Corina Georgescu. Președinta CNA si membrii CNA Lorand Turos si Viorel Vasile Buda nu au participat la sedinta.

Consiliul National al Audiovizualului, conform legii audiovizualului, este condus de un presedinte asimilat functiei de ministru, numit prin votul Parlamentului, dintre membrii Consiliului, la propunerea acestora.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.