COLINDE DE CRACIUN. SILENT NIGHT, HOLY NIGHT. VIDEO

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota decembrie 22, 2015 14:46

COLINDE DE CRACIUN. SILENT NIGHT, HOLY NIGHT. VIDEO

Cum ar fi Craciunul fara colinde? Trist. Popularitatea sarbatorii de Craciun este marcata nu doar prin Mos Craciun, ci si prin frumoasele colinde din seara de Ajun si din prima zi de Craciun. Silent Night, Holy Night (Noapte Linistita, Sfanta Noapte) este una dintre cele mai cunoscute colinde de Craciun. Mai jos puteti asculta colindul Silent Night in limba engleza, interpretat magistral de Mariah Carey, dar si intr-o interpretare speciala si autentica, a Andrei (in limba romana).

Colindul Silent Night, Holy Night a fost scris in anul 1818 de un preot asistent austriac Joseph Mohr. I s-a spus cu o zi inainte de Craciun ca orga bisericii era sparta si ca nu va fi reparata la timp pentru Ziua de Craciun. Intristat, s-a asezat si a scris trei versuri care sa poata fi cantate de cor cu muzica de chitara.

Iti recomandam si: Stefan Hrusca – Ninge la fereastra. Versuri si Video

Calin Merca si Emil Floare – Vin colindatorii. VIDEO. Asculta colindul care a impresionat internetul!

“Stille Nacht, Heilige Nacht” a fost auzit pentru prima data la Litughia de Noapte in Biserica Sf.Nicolae in Oberndorf, Austria. Congregatia asculta cum vocile lui Fr.Joseph Mohr si a dirijorului corului, Franz Xaver Gruber, sunau in toata biserica in acompaniamentul chitarei lui Fr. Mohr.

Colindul Silent Night, Holy Night este interpretat astazi in peste 180 de limbi de milioane de oameni.

MESAJE DE CRACIUN 2015. Mesaje pentru familie, prieteni si colegi de Craciun

PROGRAM METROU CRACIUN 2015 SI REVELION 2016. Program Metrorex pe 24, 25 si 26 decembrie 2015

 

 

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.