Comitetul Executiv al PSD se reuneste la Neptun. Surse: Se va decide remanierea guvernului, inclusiv a premierului Viorica Dancila

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu august 31, 2018 13:07

Comitetul Executiv al PSD se reuneste la Neptun. Surse: Se va decide remanierea guvernului, inclusiv a premierului Viorica Dancila

Comitetul Executiv al PSD se va desfasura sâmbătă, la Neptun, reuniune care ar putea marca sfârşitul unei lungi stări de tensiune internă între social-democraţi. La polul opus ar fi însă adâncirea şi mai puternică a diferenţelor de opinii dintre lideri. Cu doar două zile înainte de şedinţa CEx, surse din interiorul partidului au povestit, pentru „Adevărul”, câteva scenarii posibile.

Potrivit unor surse din interiorul partidului, mai mulţi lideri social-democraţi ar urma să propună, la CEx-ul de la sfârşitul săptămânii, o remaniere guvernamentală, printre schimbări numărându-se inclusiv Viorica Dăncilă. În ciuda susţinerii declarate a liderului PSD, Liviu Dragnea, pentru Dăncilă, în locul actualului premier ar urma să fie propus ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici.

Printre numele cu greutate care se situează împotriva şefului social-democrat se regăsesc, potrivit unor surse din interior, senatoarea Ecaterina Andronescu, secretarul general adjunct, Codrin Ştefănescu, fostul premier Mihai Tudose, liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, dar şi primarul Capitalei, Gabriela Firea. Voci din PSD nu exclud, însă, nici o lovitură directă la Liviu Dragnea, cu toate că şansele de reuşită pentru un vot împotriva preşedintelui de partid sunt mult mai mici.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.