Concursul pentru directorii de scoli incepe pe 17 iulie 2017. Ce contine testul grila

Delia Ion
By Delia Ion iulie 13, 2017 10:38

Concursul pentru directorii de scoli incepe pe 17 iulie 2017. Ce contine testul grila

CONCURS DIRECTORI DE SCOLI 2017 – Concursul pentru functiile de directori din scoli incepe luni, 17 iulie, cu proba scrisa ce consta intr-un test grila. Potrivit calendarului elaborat de Ministerul Educatiei Nationale (MEN), proba scrisa din cadrul concursului pentru ocuparea functiilor vacante de director si director adjunct de unitati de invatamant se va desfasura pe 17 iulie, iar proba de evaluare a curriculumului vitae si interviul vor avea loc intre 19 si 31 iulie. 

CONCURS DIRECTORI DE SCOLI 2017. Testul grila va contine itemi prin care se evalueaza in proportie de 50% cunostintele privind legislatia specifica domeniului invatamant preuniversitar si in proportie de 50% cunostinte privind managementul educational. Accesul candidatilor in sali se va face intre orele 8,00 si 8,30 iar proba va incepe de la ora 9,00 si va dura maximum 90 de minute.

Citeste si: Metodologia pentru ocuparea posturilor de directori de scoli si inspectori scolari se modifica, anunta Ministrul Educatiei

Ministerul Educatiei, decizie importanta privind functiile de directori din scoli si licee

Candidatilor, responsabililor de sala si profesorilor asistenti li se interzice accesul in sala cu genti, posete, ziare, reviste, carti, caiete, notite sau alte materiale documentare, mijloace electronice, telefoane mobile sau alte mijloace de comunicare la distanta.

CONCURS DIRECTORI DE SCOLI 2017. Candidatii care nu sunt prezenti in sala de concurs la momentul deschiderii plicurilor cu subiecte pierd dreptul de a participa la concurs.

Intre 19 si 31 iulie sunt programate proba de evaluare a curriculumului vitae si interviul.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.