Conferinta IMMERSE de la Targu Mures prezinta tinerilor medici tehnici si procedee care modeleaza medicina viitorului

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota noiembrie 20, 2017 21:53

Conferinta IMMERSE de la Targu Mures prezinta tinerilor medici tehnici si procedee care modeleaza medicina viitorului

Filiala Tîrgu Mureş a Societăţii Studenţeşti de Chirurgie din România (SSCR), sub egida Universităţii de Medicină şi Farmacie Tîrgu Mureş, organizează în perioada 23-26 noiembrie 2017, la Tîrgu Mureş prima ediţie a Conferinţei Naţionale cu participare internaţională IMMERSE.

Evenimentul este creditat cu 13 puncte EMC, în cadrul acestuia urmand a se pune accent pe tehnicile şi procedeele care modelează medicina viitorului, incluzând teme precum Cardiologia şi Radiologia Intervenţională, Chirurgia Endoscopică, Robotică şi Minim Invazivă, împreună cu aplicaţiile practice ale tehnologiei în medicină.

Evenimentul se adresează în primul rând studenţilor la medicină şi tinerilor doctori interesaţi de evoluţia din ultima perioadă a mijloacelor şi metodelor moderne de rezolvare minim-invazivă şi intervenţională a patologiilor tratate în trecut strict chirurgical.

Conferinţa are la bază dorinţa de a familiariza colectivul medical de mâine cu dezvoltarea tehnică şi procedurală din ultimii ani, facilitând studenţilor şi tinerilor doctori contactul iniţial cu metodele indispensabile tratării, vindecării şi recuperării cât mai rapide a pacienţilor, conform aşteptărilor acestora.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti citi si pe FacebookTwitter sau Google Plus

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.